Live, laugh and learn
När jag jämför mig själv med hur jag var för några år sedan så har jag förändrats på många sätt. På ett vis har jag tappat bort en del av mig själv, jag känner mig inte riktigt som mig själv för en pusselbit fattas. Men samtidigt har jag hittat en annan del av mig själv som jag inte hade då. Jag har hittat min dans, fått jobb och utvecklats på det viset. För några år sedan var bloggen en stor trygghet för mig. Jag bloggade ofta och bloggen var verkligen det jag brann för. Idag har jag inte samma gnista till bloggen, vilket både känns skönt och tråkigt. Det är skönt att inte ha pressen att jag hela tiden måste blogga, men det är också tråkigt att inte ha samma driv som jag hade förr.

Jag vet inte egentligen varför jag tappat bort en del av mig själv. Jag känner bara att något har försvunnit. Är det inte konstigt att en del av en själv kan försvinna, men att man kan hitta en annan del och nästan ersätta den delen av en själv som försvann? 

Känner du att du förlorat en del av dig själv någon gång?

#1 - Erica

Jag tror att det är en del av livet och att det på något sätt alltid blir så. När man utvecklas och hittar nya saker mer sig själv så får inte alltid det gamla plats längre. Sen kanske man inte alltid tänker på det så mycket så att man känner av det, men när man väl tänker efter så ser man det.

#2 - anonym

Jag tränade väldigt mycket förut. De delen av mig saknar jag. Sen har jag mognat, saker har inte samma betydelse längre...

Svar: Du kommer kunna ta upp din träning igen ska du se :-)
Evah Åberg

#3 - KP - träning

Det är livets pussel, bitar kommer falla bort och förloras, andra kommer in och ersätter. :)

#4 - Anonym

fin bild :)

#5 - Moa Persson

Ja jag tror att jag har förlorar en del av mig själv, men inte så att jag direkt har tänkt på det..

#6 - Lollee

Fin du är!

#7 - Emelie

Jobbigt att känna som att man tappat sig själv lite. ;/ Jag kan dock inte påstå att jag känner att jag tappat delar av mig själv, som tur är.

#8 - Andreas

En fråga. Varför bor du fortfarande hemma? Du är långt över vuxen.....

#9 - linnea

coola leggings!

#10 - hjjonsson.blogg.se

Snygg leggings! :D

#11 - milina.blogg.se

jag har aldrig riktigt känt så,, men låter väldigt jobbigt :/

#12 - Maria Karlsson

Vilka fräna tights! Supersnygga :D

#13 - Maria Karlsson

Vilka fräna tights! Supersnygga :D

#14 - Ann

Jag tror att alla känner att dom förlorat en del av sig själv nån gång