Styrka och motgångar

Detta är en sådan extremt sann bild. Det är så lätt att vilja ge upp. Det är så lätt att tänka att man inte vill längre för att det bara kommer motgångar hela tiden. Men sanningen är att alla händelser är små lärdomar. Du kanske inte förstår det då, men med tiden kommer du få en 'aha-upplevelse' där du känner att du äntligen fått svar (visst man får inte svar på varför man får cancer eller råkar ut för en olycka) men du kan ändå ha lärt dig något och utvecklats som person. Du blir starkare för varje motgång, även om det känns som du blir mer och mer trasig på vägen. En dag kommer du känna att det gett dig en enorm styrka och att du lärt dig att uppskatta saker mer. Du är inte svag för att du har problem. Du är inte svag för att du gråter eller bryter ihop. Du är stark som varje gång reser dig när du faller. Du är stark som tårkar tårarna och försöker igen, glöm inte det!
#1 - Linnéa

Nu låter jag bitter men min motgång i.o.m depression har bara brutit ned mig känns det som, men det känns ändå hoppfullt om det är just den som gör mig stark=)
Jag vill ha en body builder kropp, då skulle jag känna mig starkare och om jag var mer praktiskt lagd. och hade mer kul i livet...

Svar: Ja motgångar och hemska saker bryter oftast ned en, men i längden gör det en starkare och till slut kommer man må bättre.
Evah Åberg

#2 - L

Felicia Moberg från bb säger att alla i Grums och Karlstad vet vem hon är. Du är ju från Grums, om man bortser från tv, känner du till henne? Vad tycker du om henne? Har ni vuxit upp nära inpå varann med tanke på att det skiljer nått år mellan er?
Tacksam för svar! Kram

Svar: Jag har inte en aning om vem hon är. Känner varken igen hennes namn eller utseende.
Evah Åberg

#3 - linnea

jättebra citat!

#4 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Det här citatet är med i boken "Hur du motiverar dig själv när allt suger" tror jag. Har för mig att jag läste det för några dagar sen. Bra citat!