Till dig som inte har ADHD

 
Jag kan så väl känna igen mig i denna videon (jag har inte ADHD) men själva känslan att inte lyckas med något man vill göra, att man önskar att folk fick se hur det faktiskt är att leva ett liv där något annat styr ens kropp och hjärna. Hur det faktiskt känns att ha en tyngd runt sin kropp som håller emot en. Som gör att man inte kan leva ett normalt liv, som man dagligen försöker jobba med och ha under kontroll. Det är en fruktansvärd känsla och även om man inte har ADHD så tror jag att man kan känna igen sig i denna filmen om man lider av exempelvis ångest som jag gör.

Det som dock är viktigt att inse, det är att ADHD, ångest, autism och så vidare ska inte användas som en ursäkt för att inte lära sig nya saker och jobba med sig själv. Ja, vissa saker kan ta längre tid men vi måste ändå kämpa för att bli en sådan bra medmänniska som möjligt, både till oss själva och till andra. Vi måste hela tiden försöka och kämpa vidare, även om det är tungt, för det är så vi kommer vidare i livet. Man kan inte bete sig hur som helst oavsett om man har ADHD eller ångest och det är viktigt att förstå det. Det kan vara en förklaring till ett beteende, men det är ingen ursäkt.

Oavsett vad du har för problem så ge inte upp! Kämpa vidare och försök hela tiden att lära dig nya saker och bli en bättre människa, för du kan, det vet jag! 


Kommentarer


Kommentera här
* Alla kommentarer ska först godkännas av mig.

* Alla kommentarer jag finner stötande mot mig eller andra kommer att raderas.

* Kommentarer som "allt bra?" osv raderas, läs inlägget istället!

* Kom ihåg att ditt IP-nummer alltid loggas och att du aldrig är helt anonym på nätet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...