Våga prova något nytt och vinn!
 
Min kropp har ändrats en del sen jag började dansa. Jag gick från att vara en soffpotatis som inte alls gillade träning, till att träna aktivt någon gång i veckan. Jag är glad att jag började med min träning både för min psykiska och fysiska hälsa. Jag äter fortfarande "fel" och unnar mig både mat och godis. Mitt syfte var inte att gå ned i vikt, jag började träna för att jag tycker det är kul och hälsosamt. I och med det så får jag också en mer vältränad och sund kropp, vilket är ett plus. Ska också tillägga att jag bara är 154 cm lång. Jämför dig inte med andra, utgå ifrån din kropp och dina förutsättningar. Du duger som du är och du kan du också! Förverkliga dina mål och drömmar. Våga börja med något nytt.

Jag var livrädd för att börja med min dans. Jag kände ju ingen där, jag visste inte hur det gick till eller vad man gjorde. Tänk om jag skulle vara skitkass?! Men jag vågade mig dit och idag är jag jätteglad för det. Jag är mer nöjd med min kropp (även om jag inte var missnöjd på första bilden), jag orkar mer, jag har mer kroppskontroll och vet att jag kan saker jag aldrig trodde jag skulle kunna. Och nej, jag vet att jag min "resa" inte är så stor och jag hade redan då ett bra BMI och en bra vikt enligt vågen, men alla framsteg och framgångar räknas, oavsett om de är stora eller små, tänk på det! Detta inlägg är inte till för att få någon att må dåligt över sin vikt eller få någon att känna sig tjock eller otillräcklig, tvärtom. Det jag vill ha ut med detta inlägg är att ni ska hitta en aktivitet som gör er glad, som får er att må bra. För när ni hittar er grej, då kommer också kroppen att bli mer sund och vältränad som en bonus och att man har rätt att vara stolt över sig själv, oavsett om man är "stor" "liten" eller "normalstor". Man har rätt att vara stolt över sina framsteg, stora som små!
#1 - milina.blogg.se

väldigt bra skrivet! :)

#2 - G I N A ~

Sjukt bra inställning! :) och lika fin som vanligt ~

#3 - Anonym

duktigt :)

#4 - ebba

duktig!

#5 - joicio.blogg.se

bra jobbat, man ser skillnaden

#6 - hanna

tack! :)
det syns ju ändå rätt bra att du börjar bli hälsosammare! det är kosten som oftast är den svåra delen!

#7 - Erica

Härligt när man hittat ett sätt att träna på som man trivs med och tycker är kul! :)

#8 - MATILDA

Vilken underbar känsla! :D

#9 - Emelie

Du är så duktig! :D

#10 - beate

din blogg hjälper mig jättemkt att tro på mig själv :)

Svar: Åh vad glad jag blir :-D <3
Evah Åberg

#11 - Moa Persson

Gud vad duktig du är, kul att kunna dansa och göra något som är så kul och samtidigt är det så bra för en själv och kroppen :)

#12 - fashion

Duktig! :D

#13 - Sandra

Du vet vad jag sagt, man ska inte göra saker för att samhället tycker att man ska vara på ett speciellt sätt. Man ska göra det för att man vill må bättre. Inte för att man ska gå ner i vikt osv. För man är fin precis som man är. Kram vännen <3

#14 - ellie

Bra skrivet! :)

#15 - linah

wow!!

#16 - Malin Lindgren

Så duktig du är! fortsätt o kämpa! :)

Kika gärna även in på min blogg för jag har nu vågat mig på att ha min första frågestund på min blogg och skulle bli jätte glad om du slängde in en eller två frågor! Ha en fortsatt bra dag:)

#17 - Ann

Bra jobbat! :)