Ingen är positiv varje dag
"Du måste vara positv och stark. Gräv inte ned dig!"

Jag har haft en jobbig vecka och igår fick jag höra dessa orden och jag förstår att de är skrivna i all välmening, men det får mig att fundera. Måste man verkligen vara stark och positiv hela tiden? - Nej, det måste man inte. Man har rätten att ibland få tycka att livet är skit, man har rätten att falla, vara "svag" och negativ för en stund. Man har rätten att ibland få gräva ned sig. 

Livet är ingen dans på rosor, varken för Kungen, Blondinbella eller för dig och mig. Alla har vi dåliga dagar och alla möter vi motgångar. Ibland blir det bara för mycket för en och då har man faktiskt rätt att inte vara så positiv och stark. Ibland behöver jag gnälla, ibland behöver jag gråta och vara arg. Ibland behöver jag tycka att allt är skit, MEN det gäller ju att sätta gränsen och ta sig upp igen och fortsätta kämpa.

Ingen människa kan vara stark och positiv varje dag hela sitt liv och det ska inte någon kunna kräva av en. Nu har jag en jobbig period och tycker jag att allt är skit då, då har jag rätt att göra det utan att någon ska säga åt mig att jag måste vara positv. Det positiva kommer tillbaka senare, men nu måste jag få vara ledsen med tanke på allt som har hänt.

Leksaker och gosedjur

Jag har alltid älskat leksaker och gosedjur. Jag är den som hade mitt rum fullt av leksaker när jag var liten och jag har sparat mycket utav det. Jag gillar fortfarande gosedjur och sover med två stycken för tillfället. En krokodil och en elefant. Jag tycker det är viktigt att barn har leksaker och att man ser till att det är anpassat för deras åldrar när det gäller småbarn. På krabat.se kan man hitta massor av bra leksaker till olika åldrar. De har allt ifrån dockor, till handdockor, till dockhus, till bilar och även för de allra minsta barnen. De har även inredning till barnrum och det är väl alltid kul att inreda sitt barns rum? De har även fri frakt över 500 kr, vilket jag tycker är jättebra. Så kolla in dem vettja!

Jag tycker det är viktigt att barn får ha någon leksak i alla fall för utvecklingens skull. Det behöver inte vara massvis eller det dyraste, men barn utvecklas när de får leka och lära sig att hantera saker. 

 
Sponsrat inlägg
Accessoarer Gömda Juveler

1 | 2 | 3 | 4