3 tips - bli vän med dig själv

* Locka fram dina bästa sidor. - Umgås med människor som får dig att må bra och som höjer dig istället för att sänka dig. Genom att ha en bra omgivning och vara din egen vän lockar du fram dina bästa sidor och då märker du också vad mycket du faktiskt kan och hur bra du är. (Jag vet att jag själv borde bli bättre på detta, så denna punkten är verkligen till för mig också.)

* Skriv upp tre bra saker varje dag. - Det händer titt som tätt att man känner sig värdelös och dålig på allt. Man kanske inte ser de bra saker som finns i ens liv. Skriv då upp tre bra saker som du gjort varje dag, då ser du att du inte alls är så dålig och värdelös. Det händer ju också bra saker som man inte ens kanske tänker på för stunden.

* Umgås med dig själv. - Du kanske är ensam hemma och känner dig övergiven, umgås då med dig själv. Ta ett varmt bad, gör ansiktsmask, läs en bok eller vad du nu känner för och njut av tiden att vara med dig själv!

#1 - S.J.

Har du nåt fler tips som kan hjälpa lilla mig (192 cm.) att komma tillbaka ??

Svar: Svår att bara säga så där på rak arm, men finns många tips i min kategori "må bra i dig själv"
Evah Åberg

#2 - Amanda♥

Jättebra tips!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#3 - Sanne-Madeleine Håkansson

fin blogg :)

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#4 - Anonym

grymma tips :D

Svar: Tack! :) ♥
Evah Åberg

#5 - Sofie♥

Så bra tips! :)

Svar: Tack :) ♥
Evah Åberg

#6 - Klara Andersson

bra tips!!

Svar: Tack! :) ♥
Evah Åberg

#7 - Jeanette - Livet i London

Bra tips! :)

Svar: Tack ♥
Evah Åberg

#8 - Moa Persson

Bra tips! Gillade den med att skriva ned tre saker som är bra med en själv :))

Svar: Tack ♥
Evah Åberg

#9 - linah

vilka bra punkter<3

Svar: Tack ♥
Evah Åberg

#10 - Miss 22

Åh vilka underbara tips! Personligen följer jag redan det första och tredje tipset och det funkar riktigt bra, att omge sig med positiv "energi" är det bästa man kan göra för sig själv (och gynnar även andra)! Men det andra tipset måste jag helt klart följa, kan verkligen känna mig lite värdelös utan anledning ibland och glömmer nästan bort allt bra med mig själv. Det är så härligt att du också påpekar att du själv vill/försöker ta efter dina råd, då känner man sig inte ensam om att man jobbar på att må bättre varje dag och att bli en bättre person/sitt bästa jag :)

Kram Miss 22

Svar: Vad skönt att det fungerar för dig! :) Jag har många punkter som jag själv måste bli bättre på så när jag skriver dessa inlägg så är det ju även en påminnelse till mig själv. :) Kram
Evah Åberg

#11 - Jessie

Väldigt bra tips! Jag ska nog ta och börja följa det om att skriva upp tre bra saker varje dag :-)

Svar: Tack :)
Evah Åberg