4 tips - gå din egen väg

* Börja smått! - Säg att du vill ha på dig ett par byxor med svampbob på men inte vågar ha det i skolan/på jobbet så börja med att använda dem hemma och ta en bild på dig i byxorna och lägg ut på instagram exempelvis. Om du tycker att det känns bra att människor ser dina byxor på så sätt kan det också kännas enklare att ha dem även i verkliga livet senare.

* Tänk smart! - Fundera på vems åsikter som är viktigast. Dina egna eller dina vänners? När det gäller ditt eget liv och dina kläder exempelvis så är det dina åsikter som spelar roll. Tycker du att alla dina vänner alltid har snygga kläder? - Förmodligen inte och det behöver du inte göra. Du ska ha på dig det du trivs i, oavsett om dina vänner aldrig skulle klä sig på det viset. 

* Tänk inspiration! - Genom att du går din egen väg kan du också bli en inspiration för andra och göra så de också vågar gå sin egen väg. Kanske du startar ett nytt mode i skolan att ha på sig byxor med svampbob på.

* Tänk coolt! - Tänk på vad cool du faktiskt är som vågar vara dig själv och gå din egen väg! Du är ju grym som tror på det du gör och vågar gå mot strömmen. Med den känslan kan du samtidigt få fler vänner och bli mer populär på grund av att du mår bra i dig själv och känner dig bra!

#1 - BeckaBubblegum

Bra tips, är ju verkligen mycket roligare om alla går sin egen väg och vågar ha sin egen stil än om alla skulle se likadana ut! =)

#2 - Henrietta Nylund

Haha, så bra och sant inlägg! :D

#3 - Linnéa

Jag har inte haft problem att gå min egna väg - vad jag vet iallafall. Problemet är att jag kommit till en fas i livet då jag överhuvudtaget inte vet vad jag vill!
(Såg du föresten att Blondinbella har haft ett "vän" inlägg, gissar att hon fått inspiration av dig!)

Kan du inte ha ett lär känna dig själv quiz här på bloggen där man får svara på frågor om sig själv och sitt liv så kanske det klarnar sig för mig.

Som

- Vad vill du lära dig? Laga mat. Dansa. Socialisera. Några språk som engelska och finska och spanska. Läsa böcker kritiskt granska texter.

- Vad är du stolt över att du kan? Jag är stolt över att jag kan kämpa på med livet fast det inte är så lätt alla gånger (utifrån ser det ut som att jag har ett plättlätt liv men insidan och initiativförmågan kräver sitt hårda arbete)

- Om du fick ändra på något i ditt utseende vad skulle det vara? (En otypisk Evah fråga men jag tycker den är rolig)Jag skulle ha slätare hy, ett mindre huvud, inte vara så gamnackad utan ha längre hals, Jag skulle vara blond och ha vältränade armar.

Om du fick behålla något i utseendet vad skulle det vara? Jag skulle behålla mina fräknar och vissa delar av min näsa.

- Om du fick sätta in ett intresse i ditt liv som du inte har vad skulle det vara? Dansa och laga mat skulle jag vilja kunna och måla och läsa. fotografera.


Svar: Det kan jag nog försöka fixa. :) Tack för ditt förslag!
Evah Åberg

#4 - tommy

härliga inlägg =)

#5 - natalia

Så bra inlägg :D

#6 - Ida Lindborg ♡

Så himla bra skrivet och härligt inlägg!! :D

Sv: Tack så mycket :)

#7 - Ann

Otroligt bra inlägg :)

#8 - purposes.blogg.se

Älskar dina tights hahaha på riktigt!! Love them xD

Angående inlägget; väldigt bra tips. Dock inga som jag sj kan ta till mig av då jag inte har problem med att gå min egen väg. Men väldigt bra tips du gav till den som har svårt med att våga gå den väg den vill gå ^^

#9 - Anonym

vilken härlig bild haha :D

#10 - Klara Andersson

bra skrivet och ÄLSKAR dina byxor!!

#11 - Boel

Grymt inlägg!

Sv: Kul att du tycker det :D

#12 - Thea

Men oj vad vig du är!

#13 - Gisela

Sjukt bra inlägg, sen vill ja bara säga att ja gillar din blogg :)

Svar: Tusen tack! :)
Evah Åberg

#14 - Amanda♥

Wow så vig du är! :D

#15 - Miss 22

Har inte läst igenom inlägget noga men läste lite snabbt och vet redan att jag älskar det! Bättre råd finns nog inte och så härligt att du sprider dessa positiva råd. Älskar det! :)

Ps: Min blogg går inte att kommentera eftersom jag valt att ta bort funktionen, vet inte om jag kommer ha kommentarer på min blogg men jättegulligt att du ville kommentera där :)

Det går jättebra att du svarar mig här och jag kommenterar dig eftersom jag verkligen inte vill hålla tyst om hur bra jag tycker dem är! #spridkärlek

Kram Miss 22

Svar: Vad kul att du gör det. :) Aha okej, då vet jag. Jag brukar alltid lämna en kommentar till de som kommenterar också, men då vet jag varför det inte funkar. :) Kram.
Evah Åberg

#16 - Sofie♥

Så bar tips och så bra inlägg, härlig bild oxå! ;)

#17 - Cajsa Lindahl

bendy! ;-)

#18 - Malin Bergman

Grym du är så ger sådana tips! Det finns för få såna här bloggar

Svar: Tusen tack! :)
Evah Åberg

#19 - Anna

Så härliga tips! Och diggar bilden på dig :)

#20 - Sara Navjord

Så bra inlägg :)

#21 - Linnéa

Har du inte fått min kommentar. Var den för lång?

Svar: Jag har fått den och den var inte för lång. :)
Evah Åberg

#22 - Tisa

Snygga bralls! :)
och jättebra inlägg.

#23 - Koehler

roligt inlägg!

- Där ser man! Så är det aldrig för mig. Jag kan självklart ha dagar då jag tycker jag ser mindre bra ut i verkligheten, men då ser det ännu värre ut på bild x(

#24 - Annelie

åhh vilka bra tips! :)

#25 - emiza

så bra inlägg :)

#26 - Yohanna Svensson

älskar dina leggings :D vart är dem ifrån?

Svar: De är från leggingsbutiken.se :)
Evah Åberg

#27 - Jasmine

Jag undrar var du köpt dem svampbob tightsen?? SÅ FINA :)

Svar: De är köpta på leggingsbutiken.se :)
Evah Åberg