Leksaker och gosedjur

Jag har alltid älskat leksaker och gosedjur. Jag är den som hade mitt rum fullt av leksaker när jag var liten och jag har sparat mycket utav det. Jag gillar fortfarande gosedjur och sover med två stycken för tillfället. En krokodil och en elefant. Jag tycker det är viktigt att barn har leksaker och att man ser till att det är anpassat för deras åldrar när det gäller småbarn. På krabat.se kan man hitta massor av bra leksaker till olika åldrar. De har allt ifrån dockor, till handdockor, till dockhus, till bilar och även för de allra minsta barnen. De har även inredning till barnrum och det är väl alltid kul att inreda sitt barns rum? De har även fri frakt över 500 kr, vilket jag tycker är jättebra. Så kolla in dem vettja!

Jag tycker det är viktigt att barn får ha någon leksak i alla fall för utvecklingens skull. Det behöver inte vara massvis eller det dyraste, men barn utvecklas när de får leka och lära sig att hantera saker. 

 
Sponsrat inlägg
#1 - Linnéa

Så klok du är vad gäller barns utveckling. Jag har själv inga leksaker, men kanske skulle införa det?=)

Svar: Om du inte känner behov av att ha gosedjur osv behöver du ju inte ha det. :) Jag känner mig tryggare när jag sover ensam om jag har något gosedjur i sängen.
Evah Åberg

#2 - Jessica Högberg

Oh ja, att leka är viktigt!

Svar: Ja, verkligen!
Evah Åberg

#3 - ♀ R E V O L T E N ♀

Vad kul att du hittar sponsorer som har normala grejes :o Jag hittar typ bara sådant för underkläder och sådant jag inte kan stå bakom. Använder du dig av tourn eller du brukar du maila till företag? :o

Svar: Företag brukar mejla mig :)
Evah Åberg

#4 - Klara Andersson

låter så bra

#5 - Anonym

Så roligt! :D