Principer och respekt
Igår fick jag erbjudande om ett samarbete med ett företag.
Jag skulle skriva ett sponsrat inlägg om skönhetsideal och få 400 kr i ersättning. De berättade lite mer ingående och då gick det ut på att jag skulle skriva om ideal, komplex och skönhetsingrepp. Jag fick skriva exakt vad jag tyckte och tänkte, men jag skulle länka till en sida som leder till plastikkirurgi. Detta kändes inte bra för mig då jag inte vill länka sådana sidor i min blogg så jag tackade faktiskt nej.

Jag tackar faktiskt nej till samarbeten med företag titt som tätt just för att jag inte tycker att det passar min blogg. Jag driver en blogg om psykisk hälsa, där många av mina läsare kanske har erfarenhet av komplex och psykisk ohälsa av olika slag. Då känns det inte rätt för mig att tipsa om olika casinon på internet eller olika sidor för skönhetsingrepp. Jag vill att ni läsare ska må så bra som möjligt och inte få spelberoenden på er eller känna er lockade av skönhetsingrepp för att jag har skrivit ett sponsrat inlägg om det. Därför tackar jag faktiskt nej till mycket, av respekt för er och på grund av mina principer.

#1 - Nadja

Det är bra, för att skriva om självkänsla och att lära sig älska sig själv och sin kropp och i samma inlägg länka någon plastikkirurgi blir ju bara dubbelmoral. Bra att du lyfter fram det för plastikkirurgi anser jag vara den absolut sista vägen om man är fruktansvärt missnöjd med något så att det går ut över ens liv. Annars anser jag att motion, bra mat, terapi, lära känna sig själv, yoga osv är bra sätt att skaffa bättre självkänsla. 💜

Svar: Jag håller med dig! Kram
Evah Åberg

#2 - Jessica Högberg

Det var fint, men all plastkirurgi är inte av ondo... har tex otroligt hängande ögonlock som ger mej huvudvärk och dom skulle jag gärna skära lite i... man måste ju inte promota "skönhets kirurgi" =)) Men man ska hålla på sina principer!!

Svar: Men det är mer medicinskt ingrepp enligt mig och det är okej tycker jag. :)
Evah Åberg

#3 - Boel

Himla klokt och bra! Du är bäst!

SV: Ja, de är en hel del haha :)

Svar: Tusen tack! ♥
Evah Åberg

#4 - Sara

Jag tycker det är bra att du tänker så och gör precis som du gör. Bara för att man får pengar ska man inte göra vad som helst. Själv har jag valt att ha en del samarbeten men bara med de företagen jag själv skulle kunna tänka mig bli kund hos :)

SV: Har skickat mejl till dig ang. shortsen :)

#5 - Elin

Så himla bra du är! Det är helt rätt gjort. Man ska inte få bara för att man får. :)

Svar: Tack ♥
Evah Åberg

#6 - Skogsraah ☾

Men va! Så sjukt! Du gjorde helt rätt i att tacka nej. Vilken dubbelmoral... Starkt av dig!

Svar: Tack ♥
Evah Åberg

#7 - Newsbreak

Tycker att det är jättebra att du inte "säljer" din blogg sådär, speciellt när det inte är relevant till vad din blogg handlar om. På tal om psykisk hälsa, har du hört talas om Pillerpodden? Det är en podcast om psykisk ohälsa, dom är faktiskt jätteduktiga

Svar: Tack för tipset, ska lyssna! :)
Evah Åberg

#8 - blondinas

Bra där :) diggar dig som fan!! <3

svar; Ja hihi :D <3 <3

Svar: Åh tack! :) Kram
Evah Åberg

#9 - Angelica

Tycker du gjorde helt rätt i att tacka nej, just för hur du känner!! Inga pengar världen är ju inget att ha om man bara ska skicka ut dubbla budskap eller skriva om saker man själv inte kan stå för! Kram

Svar: Håller med dig! Kram
Evah Åberg

#10 - Jessica Högberg

Du tänker så;) Hi hi...

Svar: Yes hehe :)
Evah Åberg

#11 - Jessie

Bra gjort! Jag beundrar dig och att du står för den du är och dina principer! Jag gör faktiskt samma sak. Om ett samarbete inte går ihop med mina principer, tackar jag alltid nej. :-)

Svar: Tusen tack! :)
Evah Åberg

#12 - Emelie

Fin & bra blogg du har! :)

Svar: Tusen tack! :)
Evah Åberg