Sluta blogga eller ta en paus?
Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig det senaste...
Jag känner inte alls lika stor lust att blogga längre och jag har bloggtorka allt oftare... Förr kände jag verkligen att bloggen var rolig och jag märkte att det hela tiden gick framåt med både läsarantal och mitt skrivande. Men just nu känns det som det bara går bakåt med allt... Jag känner inte samma sug för bloggen längre som jag gjorde för ett tag sen, vilket jag verkligen saknar då jag egentligen älskar att blogga... Jag funderar på att sluta blogga, men jag vet faktikst inte, för ändå älskar jag fortfarande detta... Kanske bara borde fortsätta med instagram och youtube? 

Uppdatering: Jag har inte sagt att jag kommer att sluta blogga. Jag har funderingar på det, men jag har inte bestämt mig. Känner jag för att lägga upp inlägg så kommer jag göra det, men jag vet inte om jag kommer fortsätta så länge till så det får jag tänka på och överväga. 


#1 - milina.blogg.se

Ta en liten paus och satsa på youtube om du känner för det! Under pausen kan du ju skriva ner massa idéer till bloggen!

När jag tappar bloggsuget brukar jag göra om designen, bara att byta ut headern eller en ny bakgrund gör jättemycket! :)

#2 - Sofie♥

Tycker du borde göra det du känner för, men om du kanske tar en paus från bloggen nån/flera månader så får du känna sen om du vill komma tillbaks eller helt enkelt sluta! :)

#3 - Linnéa

Tråkigt att du känner så för mig alltså, för dig kanske det betyder utveckling och att du vill ta nästa steg i livet.
Lycka till hur det än blir! Du har ju en blogg i klass med Kissie och Blondinbella och Natacha Peyre och Englas showroom tycker jag. Lova att du hör av dig om du ska hålla i ett föredrag/föreläsning, då skulle jag vilja komma och lyssna! Du har min mejladress i detta meddelande.

Man överlever att en kär blogg lägger av, det har hänt en gång för mig, en som hette Jen och led av anorexi...

Svar: Vad roligt att du tycker om min blogg och att den har hjälpt dig. :) Jag vet inte än hur jag ska göra för jag älskar ju att skriva men ibland känns det bara övermäktigt och jobbigt så kommer ha kvar bloggen tills jag bestämt mig helt i alla fall.
Evah Åberg

#4 - Linda

personligen tycker jag att det kommer bli jätte tråkigt om du slutar att blogga,men det är hur du känner som du ska gå efter... Du gör iallafall ett bra jobb här tycker jag. Läser din blogg varje gång du har publicerat ett inlägg. Om du inte väljer att lägga ner bloggandet,ta en paus eller skriv bara när du verkligen har något du vill förmedla. Bloggandet ska aldrig kännas som ett tvång eller vara en press.... är man en trogen läsare,så stannar man kvar även om du inte skriver flera inlägg om dagen.... Kram på dig!!!

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#5 - Elin

Usch det är jobbigt med sådana tider...jag tycker att du helt klart ska bestämma själv! Ta en paus, känn efter vad DU vill!

Du är iallafall jätteduktig på att blogga!
Kram <3

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#6 - Erica

Trist att du känner så! :(
Jag har känt i perioder att jag inte har samma passion för bloggen som innan. Hittills har de perioderna alltid gått över efter ett tag, så mitt tips är nog att ta en paus i så fall och se om det kommer tillbaka. Ibland behöver man liksom bara få göra något annat ett tag.

#7 - Pauline

vad synd :( men gör det som känns bäst, du kan ju ta en paus och komma tillbaka om du får lust

#8 - blondinas

Jag tycker att du ska forts blogga, du ger mig pepp - i love that <3

svar; Tack babe :)

Jadu vi ser väl :P Många som är med så..man får hoppas att en värdig vinnare kommer upp för dig ;) Puss och Kram

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#9 - Ida Lindborg ♡

Vad tråkigt, men självklart ska du inte blogga om du inte känner för det. Jag tycker dock isf du ska ta en paus, för ibland känner jag också så att jag inte har blogglust. Du kanske får tillbaka inspirationen sen :)

Sv: Tack så mycket ♥

#10 - purposes.blogg.se

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

asså, jag förstår att det känns som det går bakåt. Så brukar jag också känna ibland, men det brukar släppa.

Jag skulle på riktigt bli besviken, vill inte pressa dig elr så, men skulle bli besviken om du la ned bloggen. För då skulle du verkligen ge upp på ngt stort.

Jag kan säga såhär: jag följer typ inga bloggar. Lady Dahmer är den enda blogg som jag känner stimulerar mitt politikintresse. Bland mina vänner är jag typ den enda som gillar politik. så hon är lite som ett komplement till att jag inte kan tala om politik med mina vänner.

Varför tog jag upp henne? Jo, för såhär är det. Jag mår bra, visst mår jag skit ibland, men jag mår bra. Ändå kan jag känna att jag får mycket av att läsa din blogg. Jag kan tänka mig att det finns folk som mår skit, som behöver din blogg som fan.

Det är inte så att jag vill pressa dig eller så, det jag menar är bara att det du gör är betydelsefullt. För många. Visst är det trist att besöksstatistiken går nedåt, men det kanske beror på att du skriver så sällan? Skriver du oftare, kikar folk in oftare. OCh då tror jag att suget skulle komma tillbaka.

Detta kanske blev en rörig kommentar, men asså på riktigt. Det här är inget fjäsk. Din blogg är nog den enda som jag känner har ett syfte, av de bloggar jag kikar in här på blogg.se. På riktigt. De flesta kan jag känna tar upp viktiga ämnen, men de är fortfarande väldigt mainstream.

Du är inte mainstream. Du är levande. Du är bloggaren som jag stött på här som har en blogg som är mest levande.

Så känns lite trist att du ska sluta. Hade det varit en mainstream blogg, skulle jag inte direkt brytt mig. Men du, asså naae.. Ta paus, och känn efter <3

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#11 - Henrietta Nylund

Åh vad tråkigt att du känner så, men jag ser din blogg väldigt peppande och skulle gärna fortsätta läsa :)

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#12 - Jesse

Tyvärr så har jag idétorka själv men det skulle vara tråkigt om du slutade blogga. Man kan ju inte tvinga dig till något men något jag vet är att din blogg har stärkt mig något enormt.

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#13 - Sara Navjord

Du gör självklart som du vill men jag skulle sakna din blogg om du slutar! Din blogg är så bra tycker jag :)

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. :) Kram
Evah Åberg

#14 - anna

Kanske ska ha en längre paus och få lite inspiration. :) Svar: Tackar, det är bla tack vara dig fina du. :)

#15 - Skogsraah ☾

Jag förstår dina tankegångar helt och hållet. Det är svårt det där! Jag har bloggat jättelänge, men med vissa pauser. Rätt nonstop sedan 2007, eller vad det kan ha varit.

Men det kan vara skönt att komma ifrån det hela. Reflektera lite varför man egentligen bloggar, vad som är roligt med det, osv. Så kan man förhoppningsvis hitta tillbaka till det igen :)

#16 - Mary

Jag har följt dig länge nu, några år. Jag fastnade för din blogg av många anledningar: du skrev från hjärtat, du hade samma erfarenheter som jag av att bli mobbad, du verkar också vara en känslig person som oroar dig mycket, familjen är viktig för dig och du har något bra att säga i bloggen. Jag har inte läst blondinbellas, kissies och de andras bloggar sedan 2009, jag orkade helt enkelt inte längre och deras provokationer var inte intressanta. Men din blogg har ett bra och intressant innehåll och ett bakomliggande budskap som fler skulle behöva ta del av i bloggvärlden.
Jag förstår att du inte alltid känner för att blogga och funderar på att pausa. Du har ju bloggat länge, och som jag förstått det har du också problem med ångest och nedstämdhet i perioder?Jag har ju tyvärr fått mycket av det där och det är därför jag inte är aktiv på min blogg i perioder. Det är ju inte så lätt att skriva peppande inlägg när man själv inte mår bra heller. Jag tycker att du ska göra det du själv tycker är roligt och inte för att du måste. En paus är bra ibland och sedan får man kanske nya krafter och intresse för det igen. Så har jag känt i alla fall. Stor kram till dig från ett soligt Blekinge:)

Svar: Tusen tack för dina fina och stöttande ord. <3
Evah Åberg

#17 - Twiggy Lundberg

Tänk över det ordentligt och gör sen som du själv vill! Huvudsaken är ju att du gör det som är bäst för dig! Men jag skulle sakna bloggen om den försvann! :(

Svar: <3 <3
Evah Åberg

#18 - Ellen Gräntz

Sådär tror jag alla känner i perioder. Jag har en sån period just nu, lite i alla fall. Släpp kraven på att uppdatera ofta och kommentera mycket osv ett tag, skriv bara när du verkligen känner för det så tror jag att lusten kommer tillbaka förr eller senare :)