Video om min ångest?


Jag tänkte göra en video om min ångest. Har ni några frågor som ni vill att jag ska ta upp? 
#1 - julia

Det skulle vara fint om du tog upp typ vad som ger dig ångest och hur du gör för att den ska försvinna.
Och tips till andra :)
Tycker det är roligt med dina videos, askul att du börjat göra det ganska ofta :)

#2 - Freja

Har du pågrund av din ångest någon gång behövt tacka nej till något du egentligen velat göra, men inte klarat pga din ångest?

Hur påverkar din ångest dig i vardagen?

Hur tror du ditt liv hade sett ut om du inte led av ångest?

#3 - Lin

Jag undrar om du känner av innan du får ångest? Har du några tips om hur du begränsar ångesten? Och om huruvida du tar någon medicin mot det, hur det fungerar. Jag är för egen del helt emot "lyckopiller".
Ser framemot din video, det är mycket mer verkligt än bara ett vanligt inlägg :-) Hoppas du har en härlig påsk och tack för du är så våglig och pratar om detta så öppet! Vänliga hälsningar Lin

#4 - purposes.blogg.se

Hmm, jag har ju själv haft det och mamma har lidit av det, så vet ganska mkt om det :o så har inget speciellt att fråga än, om det är fler i din omgivning som också lider av det eller är det bara du i din familj?:o

#5 - Amanda♥

Åh, blir säkert en bra video, har tyvärr ingen fråga nu :(

#6 - Linnéa

Hej!
Jag skulle vilja veta det som Freja överst frågade:
1:Hur tror du ditt liv sett ut utan ångest?
2.Sen vill jag även veta om du tror att det kommer någonting bra ur ditt liv tack vare ångesten? Hur du är emot andra människor och hur du ser på livet i allmänhet tack vare ångest.
3.Jag vill även veta om du har negativa förebilder som lider av ångest (För att ta ett exempel, jag vet jättetragiska människor med depression, de har ekonomiska problem, är allmänt negativa och har inte många vänner) Dessa människor har jag som negativa förebilder i min depression och tror att jag måste bli sån bara för att vi lider av samma sjukdom.
4. Tror du att du någonsin kommer bli 100 procentigt fri från ångest eller tror du det är något du får lära dig att leva med?
5. Varför har man ångest och depression, är det "medfött" eller något man kan hantera och påverka själv?
6. Har ångesten varit sådan att du under tiden den pågår tänkt att det vore bäst om du inte existerade?

Den nästsista frågan kan nog inte ens den mest specialiserade läkaren svara på för då skulle gåtan med ångest och depressioner vara löst men det kan ändå vara intressant att höra hur du spekulerar kring det=) Hade bäst! Ta hand om dig!

#7 - Téa

Hur klarade du av ångest i skolan?