Lämna inte barn eller djur i bilen!
Enligt metro dör ett barn var tioende dag i USA på grund av att det lämnats i en varm bil.
Det rapporteras extremt många tragiska fall där både barn och djur lämnats i en varm bil, men ändå händer samma saker varje sommar och det verkar bara bli fler och fler fall. 

Ärligt talat, man borde väl som en vuxen människa ha lite sunt förnuft? Man lämnar inte barn eller djur ensamma i en varm bil, för då kommer detta att inträffa. Skulle du själv vilja bli instängd i en varm bil i stekande sol? Det kvittar om du bara ska in och köpa tidningen, man lämnar inte barn eller djur i en varm bil. Du ska inte lämna dina djur eller barn i bilen ens om bilen står i skuggan med en glipa i fönstret. Luftfuktighet har även betydelse, ju högre luftfuktighet desto snabbare överhettas djuret eller barnet. Luftfuktigheten ökar snabbt i och med att hunden hässjar. Både barn och djur kan få värmeslag och i värsta fall avlider båda två. Det är alltså djurplågeri och barnmisshandel att lämna sina djur eller barn instängda i en varm bil! Bilen är ett fordon, ett transportmedel, inte ett förvaringsutrymme för djur eller barn!

#1 - Julia

Detta är verkligen så viktigt, förstår inte hur man kan göra så! Tyvärr så hör man ju hela tiden om folk som lämnat sitt barn eller djur i bilen en jätte varm dag :( Hemskt.

Fin blogg förästen :)

Svar: Precis :/ Tack så mycket! :)
Evah Åberg

#2 - Christina

Det är verkligen hemskt när man läser om det här varje sommar. Det borde inte vara så svårt att lära sig det nu, att det blir sjukt varmt i en bil även om fönstren är lite öppna eller att bilen står i skuggan.

Svar: Precis!
Evah Åberg

#3 - Emma Engström

Förstår mig inte på människor som gör så!!

Svar: Inte jag heller!
Evah Åberg

#4 - Henrietta Nylund

Usch vilken hemsk film :( så viktigt att komma ihåg det där!

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#5 - Tisa

Nä jag förstår inte heller hur människor kan lämna sitt barn i bilen när det är så väldigt varmt. Ändå händer det. Hemskt!

Svar: Eller hur!
Evah Åberg

#6 - Anonym

Denna video har jag sett! så hemsk :(

Svar: Ja verkligen :(
Evah Åberg