Må bra tips
#1 - Boel

Så himla bra tips <3

Svar: Tack :) <3
Evah Åberg

#2 - Kohlers - Makeup Artist - Profilbloggare

Njaaa. Jag har mina mål i livet. Vad jag vill göra i framtiden och vad jag vill bli men jag gör det jag vill göra i Nuet. För jag vill inte endast leva för framtiden och sedan känna att jag spoilat bort flera år. Jag gör det jag känner för att jag vill göra nu och gör det jag vill göra i framtiden i min egen takt, oavsett om det tar längre tid.! :) Kram!

Svar: Jättebra att du redan har dina mål och vet vad du vill göra. :) Detta är dock riktat till dem som inte har sina mål än, inte vet vad de vill göra, inte har några drömmar och inte vet vilka de är och då kan de med hjälp av dessa frågor lättare få ett hum om vem de är. :) Kram!
Evah Åberg

#3 - linah

behövde verkligen dethär idag:/

Svar: <3<3
Evah Åberg

#4 - Kohlers - Makeup Artist - Profilbloggare

Sv: Det håller jag med om :) Men jag anser personligen att man inte heller ska lägga ned för mycket energi på det tänkandet, just för att det kan göra många deprimerade om dem inte kommer fram till något, men ett försök skadar aldrig. Men jag förstår absolut var du vill komma och vad du menar. :)

Svar: Nej, såklart man inte ska tänka på detta 24/7 och älta det tills man kommer fram till något, likväl som man inte ska tänka på något annat 24/7 och älta det. :)
Evah Åberg

#5 - Anna

Kan vara riktigt bra att få det svart på vitt vad det är man egentligen vill!

Svar: Precis!
Evah Åberg