Sluta be om ursäkt för hur du ser ut!
Vi alla ser olika ut. Vissa är korta, andra är långa. En del är smala, medan andra är lite större. Vissa är korthåriga medan andra är långhåriga. Det finns inget som är rätt eller fel. 

Många människor tror sig ha rätten att kommentera andras utseenden på ett negativt sätt
. Det kan vara att man är för smal, för tjock eller att man är för lång. Ibland kan man få kommentarer som att man är ful, men man ska lära sig att slå dövörat till när det kommer till dessa människor. När någon yttrar sig negativt om ditt utseende så ligger problemet hos den personen som inte förstår bättre och som måste trycka ned andra för att försöka höja sig själv. Det viktigaste är inte vad Gösta 57 år tycker om dig och ditt utseende, det viktigaste är vad DU tycker om ditt utseende. Du har rätten att bestämma över dig själv och ditt liv och du ska absolut inte be om ursäkt för hur du ser ut. Du är du och du är vacker exakt som du är, kan det bli bättre? Försök förstå att det viktigaste är att du mår bra och försöker leva hälsosamt både för kropp och själ och när du mår bättre kommer även det yttre falla på plats. Ingen har rätt att kommentera något negativt om ditt utseende, inte ens du själv.

Sluta be om ursäkt för hur du ser ut och för vem du är och börja ta plats och visa världen att du är bra exakt som du är, för det är du! ♥

#1 - Sanya

Så himla viktigt! Jag kämpar själv med mycket utseendeångest och ber ständigt om ursäkt över hur jag ser ut, men jobbar på att sluta med det! För egentligen existerar jag ju inte för någon annans skull.

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#2 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Fin bild och bra inlägg!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#3 - Abra

Fin du är!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#4 - evelinaeleonora.blogg.se

Exakt! Bra skrivet. Föresten har lika dana leggings som du! Riktigt snygg är dom.

Svar: Tack :) Vad kul!
Evah Åberg

#5 - Skogsraah ☾

Så sant! Riktigt bra inlägg!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#6 - Emmiie

Bra skrivet! Tack för peppen :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - Veronica Möller

Du skriver att så himla bra inlägg och såna inlägg som verkligen stämmer också. Alla är vackra på sina sätt och man borde inte bry sig om vad andra tycker men tyvärr lever vi i en sådan ytlig värld att man ibland tar åt sig lite för mycket om vad andra tycker.

PS. Du är väldigt fin! :-)

Svar: Tack snälla :) <3
Evah Åberg