4 tips - så underlättar du julen
I övermorgon är det julafton och detta är en tid som innebär stress för många människor. Jag tänkte därför ge er lite tips som jag hoppas att ni kan ta till er och göra inför nästa jul.

Börja göra saker i tid. - Vill du exempelvis baka eller göra köttbullar till julen? Börja göra detta i tid och frys in det. Jag börjar alltid att baka i oktober eller november och så fryser jag in det för att slippa stressen. Jag bakar både matbröd, bullar och kakor så det är en hel del och därför börjar jag i tid.

Städa i tid. - Är du som jag och vill ha det storstädat under julen? Börja med även det i tid. Jag börjar alltid att städa ett bra tag innan för då har jag grovjobbet färdigt. Sen när det är gjort går jag runt regelbundet och torkar av lite överallt och även dammsuger för att det inte ska "gro igen" och bli smutsigt igen. Då kan man bara småstäda lite dagarna innan.

Handla julklappar tidigt. - Jag börjar alltid tidigt med alla julklappar. Dock finns det ju vissa som inte har möjlighet att köpa dem tidigt utan får handla dagarna innan jul pga dålig ekonomi, men förbered så mycket du kan då i alla fall. Planera exakt vad du ska köpa och vad du behöver ha hem för att packa in osv så slipper du paniken dagen innan julafton. Skriv listor på butiker du ska handla i och skriv upp varje grej under rätt butik. 

Handla på internet. - Idag är det ju så smidigt att man kan handla mycket på internet så om man har svårt att komma ut i butik så kan det underlätta väldigt mycket att handla på internet.

 
Lite av det jag har bakat inför jul :)
#1 - Linn Strömberg

Grymma tips :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - snie.blogg.se

Jag har inte känt nån stress alls i år, första på länge =) Så skönt!

Svar: Vad skönt :)
Evah Åberg

#3 - Jessica Högberg

Jag har väldigt få måsten under jul och är mycket tacksam för detta

Svar: Vad skönt :)
Evah Åberg

#4 - Yasmin

Vilka bra tips! Och vad gott det ser ut :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - annelie

va smaskiga saker du har bakat :D

Svar: Tack :D
Evah Åberg

#6 - Jessica Högberg

Mycket, nu är jag i stugan och blir bortskämd av mamma=))

#7 - Jessica Högberg

Duktiga du!

Svar: Tack :)
Evah Åberg