Att visa uppskattning
Hur kommer det sig att vissa människor har så svårt att visa uppskattning för saker?
Jag är säker på att alla människor behöver uppskattning och gör man något bra så vill man så klart få den där uppskattningen eller berömmet. Att visa uppskattning till sina nära och kära är otroligt viktigt för det är många gånger det som motiverar en och gör att man orkar fortsätta. Att uppskatta någon behöver inte vara något stort, det räcker med att säga tack, att tacka för att personen finns eller berätta att maten var god som personen lagade.

Ibland behöver man bara få ett spontant sms där personen säger att den tycker om en eller att man betyder mycket för att orka med vardagen, för det underlättar så mycket och minskar alla missförstånd som kan uppstå om man inte visar känslor eller uppskattning. Människor i allmänhet behöver bli bättre på att visa uppskattning till varandra, både på jobbet, i skolan, hemma till nära och kära eller exempelvis till någon man tycker har skrivit en bra text. 

#1 - JoJo

så himla bra inlägg! klart man ska visa uppskattning :)

sv; gör det, den är riktigt rolig och sevärd! :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - Amanda

Superfin outfit! Älskar klänningen, och har likadana klackar, mina favvosar! :D

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#3 - Sara

Jag håller helt och hållet med dig! Tycker verkligen att vi borde bli bättre på att visa uppskattning för de små sakerna runt omkring oss, man vet ju själv hur glad man blir av en uppskattande kommentar :)

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#4 - Yasmin

Håller med! Tycker att vi människor är lite dåliga på att visa uppskattning, det behöver inte vara en stor grej precis som du nämner!
Hoppas du får en bra helg :)

Svar: Eller hur!
Evah Åberg

#5 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilken fin bild.

Du har rätt om uppskattning med.

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Martina

Så bra och sant skrivet! Och så snygg du är!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg