Facebook tar över våra liv
Samhället idag har blivit väldigt mobilberoende.
Vart man än är så ser man människor hålla på med sin mobiltelefon och jag tycker att det har gått till överdrift. Idag kan man inte se på en film tillsammans med någon utan att personen håller på med sin telefon och till och med på middagar, kalas och liknande så håller folk på med sin telefon...

Jag blir verkligen så trött på att det är så här, för man får ingen tid att umgås med sina nära och kära. Träffar jag någon så vill jag umgås med den personen, inte hela tiden sitta och kolla facebook eller instagram. Jag tycker det är skillnad om man ibland svarar på ett sms, men att vara så himla besatt av exempelvis facebook skrämmer mig otroligt mycket. Varför måste de sitta och kolla facebook och vad alla andra gör under tiden de träffar sina nära och kära? 

Det kommer sluta med att ingen vill umgås med varandra för folk bara vill kolla facebook hela tiden och detta får mig att spy... Mobilen håller på att ta över folks liv och det är inte okej att sitta med sin partner eller sitta på en middag och hela tiden kolla facebook eller instagram. Respektera dina nära och kära istället och umgås med dem när du väl träffar dem!

#1 - Jessica Högberg

Umgås jag med folk som inte är "besatta" lägger jag undan telefonen men om jag och Micke äter lunch eller middag "till vardags" är det mycket telefon=)

Svar: Okej :)
Evah Åberg

#2 - Yasmin

Det är verkligen så synd att mobiltelefonerna tar över våra liv, att vi är så beroende av alla sociala medier och måste publicera i stort sätt allt vi gör för världen ska veta vad vi gör under just det ögonblicket.

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#3 - annelie

bra inlägg :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

Saknar verkligen gamla tider ibland. När man kunde hemtelefonnumret till alla kompisar haha :)
sv: ja han är underbar! :)

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#5 - Martina

Så sant, håller verkligen med dig!

Svar: :)
Evah Åberg

#6 - Malin

Det är så synd att sociala medier tar över våra liv på de sättet, försöker verkligen att inte kolla mobilen för mycket när man umgås med folk för man borde ju verkligen ta sig tiden till att umgås utan mobiler.

Svar: Eller hur!
Evah Åberg