Fredagsbloggen #14

 
Idag vill jag tipsa er om Idas blogg. Alltså, jag verkligen älskar att komma in på hennes blogg och se hennes bilder och inlägg på olika godsaker! Man hittar extremt mycket goda recept här inne och jag har hittat mycket inspiration här inne! :) In och kolla så kanske du hittar ditt favoritrecept!
#1 - MATILDA

Älskar hennes blogg, :D

Svar: Jag med :D
Evah Åberg

#2 - Ellie

Sv: jo förstår vad du menar med att det lätt blir en hets med träning och så. Men det jag försöker få fram (skrev texten när jag var irriterad så kanske inte formulera mig så bra) är att man får se ut som man vill och man ska trivas i sin kropp men det är inte okej att uppmuntra till fetma. Jag tycker det är lika dåligt att uppmuntra till fetma som det är att uppmuntra till att röka cigg. Man får göra som man vill med båda men det är konstaterat att båda är ohälsosamt och farligt. Med övervikten så såg jag det endast ur det hälsosamma perspektivet.
om du förstår hur jag menar? :) är tyvärr lite dålig på att formulera mig i text.

Svar: Jag förstår vad du menar och jag håller med dig samtidigt som jag försöker se det ur fler perspektiv. :) Men jag förstod att du inte menade något illa med din text! :)
Evah Åberg

#3 - Sara Ekman

Bra tips :)

Svar: Kul att du gillar det :)
Evah Åberg

#4 - coffeeandcupcake.blogg.se

Kul att jag blev fredagsbloggen, tack :D

Svar: Ingen fara, du förtjänar det :D
Evah Åberg