Bud med blommor & choklad

Fick nyss hem ett blombud med blommor, choklad, en nalle och ett kort. Jag blir lika förvånad varje gång någon är såhär gullig och bryr sig om mig... Kan inte ens beskriva med ord hur glad jag blir av detta. Jag håller på att hosta sönder mig så orkar inte skriva så mycket, men tusen tack till dig som skickade detta. Det betyder oerhört mycket även om det är en hemlig beundrare. ♥
Gömda juveler fashion
Att rusa in
Jag har tänkt på detta med relationer och att folk rusar in i många relationer. 
Detta året har börjat med att många av mina bekanta har skaffat partner och bara efter några dagar eller veckor som de varit tillsammans och gått ut med det offentligt så har de berättat för mig att de tycker att det har gått för snabbt fram och att de inte vet hur de ska hantera det. De säger att de inte vet längre hur de känner och att de tror att de har begått ett misstag att bli ihop så snabbt. 

Detta får mig att fundera då jag själv har träffat killar som varit så här. De går fort fram, de säger att de är kära, börjar kalla en för älskling och så vidare och sen vänder det över en natt och de börjar fundera på vad de egentligen känner eftersom det har gått så fort. Kopplas hjärnan helt bort under denna stunden som de säger att de är kära? Jag menar, tycker jag något går för fort fram så säger jag till och ber om lite utrymme för att jag inte är redo än. Varför kan inte dessa personer också göra det? Man är ju ändå två i en relation så hur kommer det sig att de kan vara så kära och det känns så bra idag, men imorgon har de ändrat sig och det har gått för fort fram?

Jag har som sagt upplevt detta själv och nu har jag även bekanta som gör exakt samma sak vilket verkligen får mig att fundera... Tycker det är så synd att folk rusar in i saker utan att känna efter ordentligt för det brukar oftast sluta med att den andra personen blir sårad tyvärr...

Edit: verkar som vissa missuppfattade mitt inlägg. Det handlar inte om att rusa in i något om det känns bra. Det handlar om att ena dagen säga sig vara så kär och ingå ett förhållande och nästa dag inte veta vad man känner för att det har gått för fort fram. Om man är kär så vill man inte göra slut med en person nästa dag och redan tvekar efter en dag vad man känner. Då är det bättre att känna efter ordentligt och vara säker innan.