Att rusa in
Jag har tänkt på detta med relationer och att folk rusar in i många relationer. 
Detta året har börjat med att många av mina bekanta har skaffat partner och bara efter några dagar eller veckor som de varit tillsammans och gått ut med det offentligt så har de berättat för mig att de tycker att det har gått för snabbt fram och att de inte vet hur de ska hantera det. De säger att de inte vet längre hur de känner och att de tror att de har begått ett misstag att bli ihop så snabbt. 

Detta får mig att fundera då jag själv har träffat killar som varit så här. De går fort fram, de säger att de är kära, börjar kalla en för älskling och så vidare och sen vänder det över en natt och de börjar fundera på vad de egentligen känner eftersom det har gått så fort. Kopplas hjärnan helt bort under denna stunden som de säger att de är kära? Jag menar, tycker jag något går för fort fram så säger jag till och ber om lite utrymme för att jag inte är redo än. Varför kan inte dessa personer också göra det? Man är ju ändå två i en relation så hur kommer det sig att de kan vara så kära och det känns så bra idag, men imorgon har de ändrat sig och det har gått för fort fram?

Jag har som sagt upplevt detta själv och nu har jag även bekanta som gör exakt samma sak vilket verkligen får mig att fundera... Tycker det är så synd att folk rusar in i saker utan att känna efter ordentligt för det brukar oftast sluta med att den andra personen blir sårad tyvärr...

Edit: verkar som vissa missuppfattade mitt inlägg. Det handlar inte om att rusa in i något om det känns bra. Det handlar om att ena dagen säga sig vara så kär och ingå ett förhållande och nästa dag inte veta vad man känner för att det har gått för fort fram. Om man är kär så vill man inte göra slut med en person nästa dag och redan tvekar efter en dag vad man känner. Då är det bättre att känna efter ordentligt och vara säker innan.

#1 - Amanda♥

Så fin du är! :)

#2 - Karin Lygnersjö

Usch ja, det är jobbigt såntdär.. När man är sådär vrålkär är det så svårt att lägga band på sig oftast.. Och som du säger det kan verkligen sluta i katastrof!

Sv: Hihi tack, där va hon inte lika stor :)

Svar: Nu menade jag de som säger att de är kära ena dagen och nästa ändrar sig för att det har gått för snabbt. Det är dem inlägget är riktat till.
Evah Åberg

#3 - milina.blogg.se

Det gick väldigt fort för mig och Johan också. Men det kändes rätt. Vi hade byggt upp en relation redan innan vi träffades, vi hade redan starka känslor och efter ca 1 månad så vart vi ett par. Vi brukade alltid göra narr av alla par på facebook som skrev "1-3 månader med älskling idag, jag älskar dig" och tyckte det var patetiskt - "inte kan man väl älska en människa efter så kort tid?" Men sen fick vi äta upp det, för inom 2-3 månader så insåg vi att vi älskade varandra. Jag är inte den som kan säga "jag älskar dig" till vem som helst. Har inte ens sagt det till mina föräldrar, han är den första jag någonsin sagt det till. Så, ja..

Men jag förstår din poäng och håller med om att många inleder ett förhållande väldigt fort och att det sen går åt pipan. Men samtidigt kan man ju inte dra alla över en och samma kant heller, man kommer olika nära varandra så, det svårt för oss att dömma det som "för snabbt" och att det säkert inte kommer hålla länge, för alla fungerar och klickar ju olika.

Svar: Nu menade jag de som säger att de är kära ena dagen och nästa ändrar sig för att det har gått för snabbt. Det är dem inlägget är riktat till.
Evah Åberg

#4 - Emelie

Bra skrivet inlägg! Jag håller med. Vissa gör verkligen 360 vändningar ibland.

#5 - Karin Lygnersjö

Jo jag menade att det är så svårt för den som verkligen är dfet att läsa av om den andra bara gör nått förhastat typ. Har själv vart i den sitsen och det slutade med att jag blev sårad för att han dagen efter "insåg" att han rusat in i det för snabbt. Detta trots att det var han som tog stegen typ..
Svårt o förklara riktigt vad jag menade

#6 - ♀ THE REVOLT ♀

Förstår vad du menar och jag har själv sett det. Jag tror att det har mkt med att många är kära i kärleken. I tanken att vara kär/nyförälskad

#7 - Anna

Väldigt bra text. Håller med dig i det du skriver.

#8 - Boel

Håller verkligen med dig :)

Sv: Hade det underbart!

#9 - Klara Andersson

aa man bör ta det lite försiktigt för annars kan de gå dåligt men det kan även gå väldigt bra. Är man rätt för varandra tror jag inte att det spelar någon roll alls hur man går in i en relation

#10 - malin

Jag är den som inte tycker att man ska ha för bråttom :) är det rätt så är det och då behöver man inte heller egentligen rusa fram med något. Visst händer det att folk gör det, ibland blir det riktigt bra och ibland sämre.

#11 - Linn

Håller med dig det är något man ska prata om tillsammans :D

#12 - Sara

Jag tror alla är så olika och vissa kan tycka det går fort medan de som är i relationen inte tycker det. Men om de själva tar upp det som du säger borde de nog umgåtts mer och lärt känna varandra innan de rusade in i förhållandet :)

#13 - Ellen Gräntz

Din tatuering på armen är så fin!

#14 - SaraNavjord.se

riktigt bra inlägg tycker jag! Kärlek och förhållanden är något seriöst som man måste vara säker på att man verkligen vill innan man inleder ett förhållande med någon! Annars är det ju också lätt att man sårar någon