Video - äckliga meddelanden & alla<3dag
#1 - Linda

Tack för ännu ett bra videoinlägg. Jag förstår din frustration för jag tycker själv att det är fullkomligt respektlöst och äckligt att få sådana mail/meddelanden. Man blir upprörd för det känns som att man blir lite trampad på... Bara det är personen tar sig friheten att skriva så utan att veta hur man ska reagera är fruktansvärt patetiskt och respektlös. jag hoppas att tjejer och killar kan lära sig hålla sina fantasier för sig själva. Det är inte jätte konstigt att dom som skriver så oftast är singlar..Dom skrämmer ju för tusan iväg människor med dom mailen.


Angående alla hjärtans dag så håller jag med om att det är ett trevligt litet avbrott så här i februari månad när det mesta är grått och trist innan våren har blommat ut. Man behöver ju inte köpa allt som affärerna skyltar med,man väljer ju själv om man vill köpa eller inte. Man kan visa kärlek på många sätt. Här hemma köper vi ibland och ibland inte. För det mesta lagar vi god mat som vi inte annars brukar äta så ofta,kanske käkar lite hjärtformat godis m.m Önskar dig en jätte fin alla hjärtansdag! Kramar <3 // Linda

#2 - SaraNavjord.se

detär bland det värsta jag vet att få såna där meddelanden/kommentarer! det är så himla äckligt och obehagligt tycker jag! jag förstår verkligen inte hur de tänker när de skriver så för allt de gör är att skrämma bort en och äckla en! usch för sånt!

#3 - Elin karlsson

Vilken bra video! Glad alla hjärtans dag fina du!

#4 - Sara

Bra video! Och hoppas att du har en bra dag! :)

#5 - hanna

du är så fin!

#6 - wiveca

Först och främst vill jag tack för ett bra videoblogg. Sen så förstår jag dig fullständigt angående äckliga meddelande, har själv fått sådana många gånger. Jag mår också illa av det och blir riktigt äcklad ärligt talat.

#7 - Jessie

Haha, jag kände mig träffad av det där om alla hjärtans dag x-D Jag är allmänt anti mot alla hjärtans dag av anledningen att jag tycker att det egentligen inte behövs en särskild kärleksdag - man ska ju uppskatta varandra hela året. Men du har ju rätt :-) Så jag kommer antagligen försöka se alla hjärtans dag ur ett annat ljus i fortsättningen ;-)

#8 - Bertil

Hej Evah.

Bra talat!
Du är en tjej med stor integritet!

Bästa hälsningar,
Bertil

Svar: Tack så mycket för dina fina ord!
Evah Åberg