Min nya tattoo

I torsdags gjorde jag min sjätte tattoo och är så nöjd! Gjorde den på exclusive tattoo i Karlstad. Den tog ca en timme att göra och kostade 4000 kr. Skuggorna runt om kommer att lägga sig och bli ljusare när den har läkt. Jag tycker inte det gjorde särskilt ont faktiskt. Självklart kändes det och det blev ömt efter ett tag och på vissa ställen kändes det mer. Men det var väldigt mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara. 

Jag skulle så gärna vilja uppdatera mer men saknar inspiration. Har ni några tips? :/
Ungas självmord kan halveras
 

I denna video berättar Maria om sin dotter som tog livet av sig för 10 år sen. Josefina blev mobbad och mobbning kan verkligen sätta stora sår och ärr i en annan människa. Det är viktigt att vi pratar om psykisk ohälsa och mobbning för om vi bara blundar för det är risken att självmord, särskilt bland unga bara ökar.
Friends har delat

Alltså jag är helt chockad över all respons jag har fått på mitt öppna brev till mina mobbare. Först hamnade jag på blogg.se:s framsida om mitt brev. Sen får jag mejl från Friends som vill dela mitt inlägg på sin facebooksida, vilket de så klart fick göra. I skrivande stund har 434 gillat på friends inlägg, 21 har kommenterat och 88 har delat. Jag har fått så otroligt fina kommentarer via friends så ni anar inte. Ni kan kolla friends inlägg på facebook häääär.

I skrivande stund har jag 115 kommentarer på min blogg där 114 av dem BARA är positiva. Jag vill tacka er alla så hemskt mycket för allt stöd jag har fått, ni är helt fantastiska! ♥