Du är din insida & utsida
När jag läste Milinas blogg så såg jag en väldigt intressant kommentar där som handlade om utseendet och vad ytlig man är och att man ska fråga sig själv vad utseende är i det långa loppet. Milina hann före mig att skriva ett inlägg om detta. ;) Men tänker faktiskt säga min åsikt angående detta här inne också. 

Mitt utseende är viktigt för mig, till en viss del. Varför? - Jo, för att det är en del av mig själv. Min personlighet är en del av mig, men det är även mitt utseende. Mina ben är en del av mig, mina ögon är en del av mig, mina bröst är en del av mig och så vidare. För mig är det viktigt att gilla hela mig och kunna bekfräfta hela mig. För mig handlar det om att kunna vara nöjd med min personlighet och känna: "fan vad jag är grym som person. Jag är duktig på detta och detta, jag är snäll och omtänksam" och så vidare, men det handlar också om att jag ska kunna vara nöjd med mitt utseende och känna att jag faktiskt är väldigt snygg. 

Jag tror att det är en viktig del för att finna ett välmående, att faktiskt kunna se sig själv i spegeln och känna sig snygg, attraktiv, sexig, vacker eller vad det nu än kan vara, samtidigt som man kan bekräfta sin personlighet. För mig känns i alla fall livet bättre om jag lyckas känna mig värdefull och snygg på samma gång. 

Så försök att tänka på att du är både vacker och värdefull exakt som du är och jobba för att du ska må så bra som möjligt på både insida och utsida!

 
Min syster Anna och jag. :)
#1 - Elin karlsson

Så fina ni är!!

#2 - Pauline

håller med dig! :)

#3 - Henrietta Nylund

Så fina! Håller med om det du skrev!

#4 - Ida

Bra skrivet, håller faktiskt med dig!

#5 - Emelie

Bra skrivet inlägg!