Sammanfattning vecka 1
Denna veckan har inte varit något vidare faktiskt. 
Det har varit mer ångest och jag har inte alls sovit bra på nätterna. Jag har vaknat i panik där jag har känt ett tryck över bröstet. Jag har fått ha flera lampor tända och haft många kuddar i sängen. Jag har haft väldigt jobbiga tankar.

Men fredagkväll hade jag ett viktigt samtal med mamma och mina syskon. Vi pratade igenom mycket som har hänt som har tyngt mig. Allt ifrån bråk hemma till mobbning till allt annat, så vi satt och pratade i 5 timmar till klockan var 2 på natten. Igår pratade jag även med pappa och det var skönt att rensa luften och verkligen öppna sig om hur jag känner och tänker. Så även om veckan har varit väldigt jobbig med tankar och ångest, så har den varit väldigt lärorik och bra på ett annat vis. Nu när vi har rensat luften kanske jag äntligen kan släppa många stenar som tyngt mig.

#1 - Anonym

så fint :)

#2 - Linnéa

Du gav jättebra svar på den förra kommentaren jag skrev.
1 Jag vill bli läkare för att det ger status och då kanske folk, som min mamma respekterar mig mer.
2. Det är inte säkert att mamma förstår att hon sårar mig. Hon ser ner på vissa människor och upp till andra, jag är typen av människa hon ser ner på-ganska lat, slarvig osv... För att hon ska se upp till en ska man vara drftig, flitig, händig osv...

Så skönt att prata ut med familjen, det är därför det är så bra att vara långledig, det blir möjligt med djupare samtal och att komma närmare-eller (vid skadliga relationer)längre ifrån varandra.

Svar: 1. Jag tycker du ska välja ett yrke som DU vill göra och brinner för. Strunta i vad de omkring dig tycker för det är du som ska trivas med ditt yrke och ditt liv. Så jag tycker du ska utgå ifrån vad du kan tänka dig att jobba med hela livet.
2. Jag tycker du ska prata med din mamma, för jag tror inte att hon ser ned på dig egentligen. Hon kanske tror att det kan få dig att bli peppad och "ta tag i ditt liv", fatta mig rätt. Så ta en stund med din mamma och berätta hur du känner, men försök att ta det försiktigt och var inte dömande och arg för då kan det bli värre. Lycka till! Kram.
Evah Åberg

#3 - Klara Andersson

ååå det är inte bra att du haft en dålig vecka!

#4 - Henrietta Nylund

Skönt att du fick tala ut om det! Hoppas det blir bättre!

#5 - Elin karlsson

Vad skönt att ni har fått prata ut! Snygg outfit :)

#6 - Pauline

vad skönt att prata ut om saker!

#7 - Amanda♥

Vilken fin bild :)

#8 - Christina

Så bra att prata ut om saker. Hoppas det kändes bättre efteråt :)

#9 - Sara Navjord

Vad jobbigt med ångest och att veckan varit dålig, men skönt att du fick tala ut med de! Jag hoppas att den här veckan bara blir bra för dig! Kram :)

#10 - Linn

de lät inte som en kul vecka..:( men va skönt att du pratade med din familj iaf <3 hoppas du får en mycket bättre v.2!<3

#11 - Carola Adolfsson

Ja,det är skönt att få prata ut ibland. ♥ Kramar Syrran.

Svar: Ja verkligen. Kram <3
Evah Åberg