Sammanfattning vecka 2
Jag publicerar detta inlägg idag istället för igår (söndag) då det egentligen skulle ha kommit upp.

Denna veckan har varit ganska bra faktiskt. I måndags var jag till stan med min syster Anna en sväng och bokade tid för ny tattoo och handlade lite. Var även iväg till stan med mamma på onsdagen och vi hade en mor och dotterdag. Vi handlade lite kläder, åt ute och hade det riktigt trevligt faktiskt. Sen åkte vi runt och kollade lite runt om i Värmland. På torsdagen träffade jag min vän Elin och vi satt och fikade och pratade i timmar om allt möjligt. Vi behövde prata ut och prata av oss lite så det var skönt att träffa henne igen.

Veckan har innefattat lite ångest, såklart. Har haft svårt för att sova, känt ångest väldigt mycket på nätterna faktiskt. Så har nästan inte sovit alls denna veckan... Har känt mig trött på stället där jag bor, hela Värmland egentligen och velat packa och flytta, men ändå vill jag inte det. Har bara känt mig trött på att inget händer och att jag inte trivs med folket här... 

#1 - Linnéa

Du är så fin, på bilden också...fin päls.
Jag förstår att man kan känna sig less ibland, det blir man nog var man än bor. Jag tror inte jag nånsin varit i värmland, men det heter ju ack värmeland så sköna=) Själv bor jag i Luleå och solen har lyst idag. Härligt! Så bra att veckan varit hyffsat bra iallafall. Snart ska jag börja på min arbetsträning igen efter juluppehållet- det är lite blandade känslor kring det... Alltid jobbigt med förändringar men det ska nog gå bra. Så kul att du pratade med en kompis, det behövs nog ibland!

Kan du göra peppinlägg om att inte vara rädd för förändringar, för de är ju en del av livet.... men jag vill iallafall inte att någon ska dö.

Svar: Tack så mycket. :) Den tillhör jackan, Kenza 10, dock fuskpäls. :) Vad skönt att ni har haft sol! Ska försöka göra ett sådant inlägg, ska se om jag kommer på något bra. :) Kram
Evah Åberg

#2 - Pauline

vad roligt med att ha bokat tatuerings tid :)

#3 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Så känner jag hela tiden. Att lämna Värmland alltså. Jag hatar Värmland och har aldrig trivts här...

#4 - Henrietta Nylund

Kul med lite mor och dotter tid :)

#5 - Sara

Så fin du är :) Hoppas du kan sova bättre denna <3 Kram

#6 - Linn

kul med tatueringstid!:D

#7 - Klara Andersson

Tycker att du borde flytta gör det när du har chansen arnnars kanske du någon dag ångrar dig!

#8 - Sofie♥

Så härligt det har varit en ganska bra veckan :) Synd bara att du inte trivs med människorna där du bor!

#9 - Ida

Mysigt med mor och dotterdag! Fin outfit! Åh, synd att du har haft svårt med att sova.

#10 - i vätan på lilla J ❤️

Vad fin du är! :)

#11 - L

Vilken fin bild på dig :) Jag undrar var man kan köpa en sådan hall matta? Jag hittade in på din blogg idag av en slump och tycker den verkar intressant så kommer nog börja följa din blogg :)

Svar: Jag tror att mamma köpte den på jotex men jag är inte säker. Tack så mycket, vad glad jag blir. :)
Evah Åberg