Hur jag gick ned i vikt

När jag la upp inlägget om vad min träningsform pole dance fitness har betytt för mig (länk till det inlägget) så fick jag frågan hur jag har gått ned så pass mycket i vikt så jag tänkte att jag gör ett inlägg om det. 

Jag hade i stort sett aldrig tränat innan jag började med pole dance fitness 2013. Jag tog några promenader ibland, men annars gjorde jag inte så mycket. Jag tänkte inte på vad jag stoppade i mig, utan drack läsk och åt godis flera gånger i veckan. Jag är 154 cm lång och som mest vägde jag 57 kg. Men så hittade jag min pole dance fitness och blev fast i den träningen. I början visade det ingen direkt effekt på min kropp och jag började heller inte träna för att gå ned i vikt utan just för att jag så gärna ville prova på detta. 

Jag märkte till slut att jag hade gått ned några kilo i vikt efter ett tags träning. Men största skillnaden blev när jag slutade dricka drycker med socker i. Om jag dricker läsk idag väljer jag exempelvis cola zero och jag har dragit ned väldigt mycket på läsk över huvud taget. Idag tränar jag ca 1-2 gånger i veckan och då är det ganska hård träning varje gång. Det enda jag tränar är pole dance fitness för man tränar verkligen hela kroppen på en och samma gång. 

Jag äter fortfarande godis och skräpmat, dock i lite mindre mängd än tidigare, men jag går inte efter någon speciell diet. Jag äter det jag känner mig sugen på och utesluter varken kolhydrater, fett eller kalorier. När man hittat en träningsform som man gillar så kommer oftast viktnedgången och muskelbyggningen av sig självt.
#1 - Boel

Grymt inspirerande och bra inlägg!

Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#2 - Karin Lygnersjö

Duktig du är! Skönt att hitta ett sätt som är kul med såna bra sidoeffekter liksom :)


Svar: Åh tack :)
Evah Åberg

#3 - hjjonsson.blogg.se

Åh kul!

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - Sara

Så grym du är <3 Är exakt likadan, tränar bara dans då det ger mig så mycket mer än att bara hålla vikten :)

Svar: Åh tack :) <3
Evah Åberg

#5 - Anonym

duktigt av dig :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Åh vad snygg du är! :D Bra jobbat med träningen!

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg