Vill du bli utsatt för näthat? (repost)
Vi vet att det finns många människor som kränker andra människor.
De kan kallas troll, näthatare, fega människor eller något annat, välj själv. Så nu tänkte jag faktiskt vända mig till er som gör detta och ge er en tanke. Denna kommentaren har du som kränker andra människor tänkt skriva:

"Alltså, du är så jävla ful. Ingen vill ha dig, du borde gå och ta livet av dig istället. Hela din familj är cp-skadad. Jag fattar inte att det ska få finnas sådana fula och äckliga människor. Du får mig att spy och din mamma är en stor äcklig h*ra."

Nu vänder vi på detta. Du som tänkt skriva denna kommentaren får höra denna kommenrar själv. Du blir matad varje dag med sådana här ord. Varje dag får du minst 10 kommentarer om hur äcklig du är och att du borde dö. Du får varje dag hot om att folk vill skada dig. Du får varje dag höra från främmande människor vad fel du är och vad fel du gör, att inget du gör är bra. Att allt du tar dig för är hemskt och folk hånskrattar åt dig. Hur skulle det kännas? Hur skulle det kännas att någon kränker dig och din familj dag ut och dag in? Att någon ger sig på dina barn, dina syskon, dina föräldrar, din partner verbalt varje dag? Skulle du skratta åt att någon hånar dina barn? Skulle du skratta åt att ditt barn och din familj varje dag blir utsatta för kränkningar och hot? Skulle du känna en njutning i att varje dag bli hånad? Skulle du skratta åt det och njuta av att ditt barn blev utsatt utanför datorskärmen? Om inte, varför skulle du i så fall göra det bakom datorskärmen? Känn efter ordentligt och sätt dig in i situationen, för det är så här många har det varje dag. 

#1 - Malin

Så trött på människor som ens orkar lägga energi på att skriva elaka och kränkande kommentarer på nätet eller säga sånt i verkligheten. Så otroligt onödigt och lågt gjort! :/ Blir så förbannad på hur människor behandlar andra! :/

Svar: Eller hur :/
Evah Åberg

#2 - Abra

Det är enbart osäkra individer som antagligen har det rätt kämpigt själv (antagligen hemma) . Sad but true. Men ja, "behandla andra som du själv vill bli behandlad" får man ju lära sig. Går inte in hos många. Allt för många om du frågar mig!

Svar: Håller med! :)
Evah Åberg