Find a reason to smile
Ibland blir jag så trött på mig själv.
Känner ni igen känslan av att må bra men samtidigt vara så rädd att ni bara vill dra ett täcke över huvudet och stanna där under? Det kanske låter helt sjukt i någras öron, men jag är på ett vis rädd för att må bra. Det är en läskig känsla att ta sig upp och må bättre (fast det är det man allra helst vill) för man är så rädd att falla till botten igen och det där fallet blir så långt ju högre upp man är. 

Jag saknar verkligen att blogga och känner att jag måste börja igen för att få ur mig alla mina tankar. Jag brinner ju för det här, men samtidigt känns det bara övermäktigt att ens sätta sig ned och skriva en text. Det känns som jag inte alls vet vad jag ska skriva fast jag egentligen har tusen saker att skriva om. Jag har mått mycket bättre senaste tiden och känt mig mycket lugnare faktiskt så det är ju verkligen ett framsteg. Jag vet att jag måste ge mig själv lite tid, för jag kan inte sätta för stora krav på mig själv.

Hur mår ni för övrigt? Hoppas ni mår bra trots det dåliga vädret. :)

#1 - Ellie

Ojoj, känner igen allt det där så väl. O det är väl typ precis så jag mår just nu haha....lite blandat med andra ord.

Svar: Precis :/
Evah Åberg

#2 - Jessie

Jag känner igen mig i det där, så i mina öron låter det inte alls konstigt. Fram tills igår hade jag inte haft någon ångest på cirka 2,5 veckor och samtidigt som jag kände mig glad över det, var jag livrädd och oroade mig för när ångesten skulle komma tillbaka. Den kom idag, så nu sitter jag på mitt arbete och kan knappt förmå mig att arbeta. :-( Men det går över, det vet jag.

Gör det som känns bäst för dig. Om du känner att du vill skriva, kan du alltid göra en lista på saker som du skulle vilja skriva om. Börja där. Då kanske det lossnar och du kan skriva inläggen. :-) Sådant brukar i alla fall fungera för mig.

Kram på dig. <3

Svar: Tack för dina tips! :) Kram <3
Evah Åberg

#3 - annelie

jag har hamnat i en svacka...just nu men du skriver såååå himla bra att jag känner igen mig i det ;)

Svar: Tack! Hoppas du snart tar dig upp igen :) Kram <3
Evah Åberg

#4 - Elin

Kan verkligen känna den känslan. Att allting är så tudelat. Att det där täcket lockar. Att allt är lättare där. Samtidigt vill jag ju våga; för jag vet (för det mesta) att livet kan bli så mycket bättre än det är här härnere...

Häftiga bilder i inlägget ovan också!
kramar

Svar: Precis! Tack så mycket :) Kram
Evah Åberg

#5 - isabell

Känner SÅ igen mig i det du skriver!! Fina du! <3

Svar: <3<3
Evah Åberg

#6 - rebeccafornstedt.blogg.se

Jag känner igen mig otroligt mycket, på något sätt är det en trygghetszon att vara kvar i mörkret. Jag har också mycket att skriva om men får inte ut något!!

Svar: Precis!
Evah Åberg

#7 - Miss 22

Du är absolut inte ensam om att känna så här! :) Kram på dig!

Svar: Kram kram <3
Evah Åberg

#8 - chris

känner igen mig i det du skriver, det är så läskigt att må bra när man större delen av livet inte gjort det. såklart det är skrämmande för det är nytt. Sen att man har för mkt i gärnan så man inte vet vart man ska börja skriva.

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#9 - Michailas

Skönt att du börjar må bättre! :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#10 - purposes.blogg.se

Jag är sådär med, jag är rädd att må bra för när jag mår bra så brukar det alltid komma ngn skit. så det är som att jag är helspänd då jag mår bra, typ förbered på skiten :o

Svar: Precis :/
Evah Åberg