Hur hittar man sig själv?
 Att hitta sig själv är inte alltid det lättaste. 
Hur vet man egentligen vad man tycker och tänker om saker? Hur vet man egentligen vilken stil man har eller vart man står i politiken? Hur vet man egentligen vilken linje man vill gå på gymnasiet? Här kommer några tips om hur du kan tänka för att reda ut saker och ting inombords.

Testa dig fram. - Vet du inte vilken frisyr du vill ha eller vilken typ av klädstil du vill ha? Prova dig då fram. Testa att sminka dig på olika vis, gå till affären och prova massor av olika typer av kläder. Det finns mycket att få tag i även som är lite billigare. 

Våga be andra om hjälp. - Tycker du det är svårt att bestämma dig när du väl är i affären? Våga fråga personalen eller ta med en vän. Ibland kan man behöva andras åsikter för att ta reda på vem man egentligen är. Men tänk på att inte bara lyssna på andra utan faktiskt söka inom dig vad du trivs i och tycker om!

Vet du inte vilket program du ska välja på gymnasiet eller vad du ska rösta på? - Forska då om det. Läs på om olika program, läs på om olika partier och försök ta reda på vad du vill i livet och vad du egentligen tycker om samhället och hur din idealbild ser ut. Att läsa på är verkligen viktigt i livet och det kan hjälpa dig med många olika val.

Vad har du för drömmar och mål i livet? - Sätt dig och skriv ned allt du vill uppnå i livet. Det kan vara allt från att köpa en ny väska, till att få körkort eller till att bli fotbollsproffs. Anteckna precis alla mål, drömmar och saker du tänker på så du vet vad du ska kämpa för och varför du ska ta dig dit.

#1 - Jessica Högberg

Men så klokt! Klart man ska läsa på när man inte vet vad man vill... båda sidor eller alla sorters kläder=)) Lycka till alla att hitta er!! <3

Svar: Precis :) <3
Evah Åberg

#2 - Linnea Kinis

ja jag har verkligen testat mig fram i olika stilar tills jag "hittade mig själv" och blev säker i den jag är. det man absolut inte ska göra är att lyssna på andra om dom trycker ner en för att man vågar vara annorlunda!

Svar: Vad bra :)
Evah Åberg