Tävling - vinn 2 biobiljetter
 
 
Jag har bestämt mig för att överraska alla mina kära besökare med en kort tävling nu till helgen.
Tillsammans med dejting-bloggen dejtingkung.se har vi bestämt att skapa en rolig tävling. Hos Dejtingkung går det verkligen att hitta inpsiration och tips när det gäller att dejta på nätet. De bloggar om fördelar som nackdelar och i deras forum kan du även läsa om andras berättelser, bland annat deras erfarenheter när de har testat nätdejting. Nätdejting har idag blivit väldigt populärt och något som allt fler söker sig till. Att var fjärde relation börjar på nätet i Sverige (läs artikel) är väldigt intressant.


Du har möjligheten att vinna 2 biobiljetter och vinnaren dras midnatt 7:e Juni.


För att delta ska du:

1. Kommentera kortfattat vem du hade gått på bio med om du vann dess biobiljetter.
2. Gilla deras sida på facebook (klicka här).
3. Skriva ditt namn och mejladress så de kan kontakta dig om du vinner.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNAREN BLEV LINA! GRATTIS TILL DIG!

#1 - Therese

Jag är med! :)
Jag gillar deras Facebooksida under namnet Liil Babustyle

Hm... jag går inte så ofta på bio, så det är svårt att välja vem jag hade gått med. Men jag hade nog gått med min barndomsvän, för det var längesen vi hittade på något tillsammans och vi har inte träffats på några månader. Då har vi något att göra nästa gång vi ses, vilket förmodligen blir snart.

Svar: Kul att du är med och tävlar :) Lycka till!
Evah Åberg

#2 - Lina

Rolig tävling Evah. Skulle gärna vilja gå på bio med min farfar. Han är 75 i år och har väldigt mycket erfarenhet i livet som jag mer än gärna lyssna på när jag väl kan :) //Lina

Svar: Kul att du är med och tävlar :) Lycka till!
Evah Åberg

#3 - isabell

Jag skulle gå med min pojkvän. Vi har haft det lite upp och ner senaste tiden och detta skulle vara en perfekt "paus" i vardagen! Bara han och jag och att få glömma allt strul över en mysig film! Drömmen.