Ensam är stark?
Vad säger ni, stämmer detta ordspråk?
Om jag utgår ifrån mig själv så tycker jag inte att det stämmer. Jag blir inte stark när jag är ensam. Jag blir stark tillsammans med någon som jag får ge stöd och som ger mig stöd tillbaka. Jag är en person som är i behov av att ha andra människor i mitt liv då jag är en väldigt pratglad person och ofta vill och behöver prata om saker. Allt ifrån djupa saker till oseriösa och konstiga saker.

Jag tror att man tillsammans blir starkare, att man tillsammans kan övervinna mycket ont både i världen och i sig själv. Jag tror att alla behöver en axel att luta sig emot, att någon lyssnar och bryr sig på riktigt. Jag tror också att alla behöver känna sig behövda. 

#1 - Ellen Gräntz

Tror det är väldigt individuellt. Håller helt med om att man behöver känna sig behövd, och att man behöver varandra. Jag är en sådan person som är väldigt mycket själv och gillar att ha det så. Trivs bäst när jag kan styra, ställa och bestämma själv utan att ta för stor hänsyn till andra. Intressant det där.

#2 - Pauline

jag håller med dig!

#3 - Jennisbeauty

Jag håller med dig! ordspråket stämmer verkligen inte på mig heller :) kram

#4 - Sofie♥

Så känner jag också, att jag blir starkare när jag har någon som stöd. Ordspråket stämmer visst inte alla gånger :)

#5 - Twiggy Lundberg

Tror säkert det är lite både och. Jag har varit mycket ensam i vissa saker och jag vill anse att genom att jag varit ensam så har jag fått mer styrka! Men däremot tvivlar jag på att jag hade klarat många andra grejer om jag inte haft stöd.

#6 - milina.blogg.se

Jag har alltid sett mig som en ensamvarg och tror faktiskt att man kan vara lika stark ensam som med någon. Självklart är det ju väldigt individuellt, precis som allt annat.

#7 - tommy

jag älskar mörkret och ensamheten...

#8 - Josefine Johansson

Åh snygga tights/byxor! :D (Y)

#9 - Elin

Alltså jag vet inte..vad jag känner så blir jag stark i båda fallen! När jag är ledsen vill jag helst vara ensam och styrker mig på det sättet!

Dock rätt att man ska kämpa sig stark tillsammans!
Fint inlägg :)