Hej på dig kära ångest!
Just nu känns det som min positiva inställning är som bortblåst.
Jag har ju mått bättre det senaste och knappt haft någon ångest alls. Jag har lyckats ändra mitt tankesätt på många olika plan vilket har lett till att jag mått bättre. Dock känns den positiva känslan väldigt långt borta just nu.

Jag kan inte sova. Jag känner mig ledsen, ensam och allmänt dålig. Jag vet att det kommer dippar ibland och att det är livets gång och förhoppnings är det bara några dåliga timmar här som sen blir bättre igen. Jag sitter och kollar på en föreläsning om ledarskap och självförtroende för att jag vill få inspiration till att komma ännu längre med mig själv, men just nu hjälper inte det så bra så får nog kolla om den när jag mår bättre.

Hur kommer det sig att vissa dagar och timmar kan kännas så tunga och svåra? Jag är så rädd för att falla tillbaka igen i min fruktansvärda ångest för det är så skönt att få andas ut och må bra. Jag njuter verkligen av känslan att gå och lägga sig på kvällen och känna: "detta har varit en bra dag. Jag mår bra och nu kan jag faktiskt somna lugnt". Jag kanske sätter för stor press på mig själv att jag ska må bra för fort, för jag menar det tar ju tid att utvecklas och bli "bra igen". 

Kanske ett väldigt flummigt inlägg, men jag behövde bara skriva av mig lite och få ur mig lite tankar. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon. Hoppas ni sover gott! Kram.

#1 - Linnéa

Styrkekramar.Och vet du jag har gått ner 10 kg sen innan jul. Och jag som tjatat om det här på bloggen till dig o fått så fina o stöttande kommentarer om att jag kommer nå mitt mål...
På samma sätt som du kommer nå dina. Men det som är värt något är värt att väntas på och blablabla kanske det låter i öronen när man har ångest...

Svar: Vad duktig du är! :D Blir glad för din skull. Tack för dina peppande ord! Kram
Evah Åberg

#2 - milina.blogg.se

Fortsätt kämpa fina du!

#3 - Jessie

Åh, jag vet hur det där känns. :-( jag jobbar själv dagligen med min ångest och dåliga mående. Nu har jag bestämt mig för att jag verkligen vill må bra och detta är dag två i det projektet. Att läsa din blogg hjälper väldigt mycket. <3 du har fått mig att tänka om emellanåt och det har hjälpt nu när jag verkligen kämpar med att ändra inställning. Det är aldrig kul med ångest, men tillåt dig att må dåligt och börja på ny kula dagen efter. Eller tidigare om du vill det. För mig brukar det hjälpa att sova på saken. :-) Tack för en bra blogg!

Svar: Vad skönt att min blogg hjälper dig! Det glädjer mig att höra. Dagen känns dock inte bättre idag, men försöker tänka att dessa dåliga dagar behöver komma. Hoppas du mår bättre i alla fall. :) Kram!
Evah Åberg

#4 - maasen179

Flummiga inlägg fyller sin funktion! Dels för en själv för att få ur sig flummet. Dels för andra som får veta att det finns fler som är flummiga :)