Livet pendlar...
Livet är så konstigt ibland. 
Jag kan känna mig nöjd med den personen jag är idag på ett vis. På ett vis mår jag bättre nu än för två år sen exempelvis. Jag har min dans, jag har mitt jobb, jag har hittat mig själv mer inom klädsel och smink. Jag har gått ned lite i vikt och trivs väldigt bra i mitt utseende. Jag har min kurator som jag får bolla idéer med och utvecklas med. Jag har lättare att prata med folk. Inget av detta hade jag för ca två år sen. 

Men ändå har jag också förlorat en positiv och gladare del av mig själv. För några år sen kom ingenting åt mig. Jag skrattade ännu mer än idag, jag var mer positiv, jag drev en mer positiv blogg med fler läsare. Jag oroade mig inte lika mycket, hade inte lika svårt att sova, hade inte lika mycket ångest. 

Det är konstigt hur livet pendlar och hur man kan hitta en del av sig själv, men samtidigt förlora en annan del. Jag hoppas på att hitta tillbaka till den där personen som sov bättre, som var mer positiv och glad, för det är så jag egentligen är och jag vet inte egentligen vad som hände när den delen försvann.

#1 - Karin Lygnersjö

Såntdär är så jädra svårt tycker jag :(

#2 - rebeccafornstedt.blogg.se

Vad är det som säger dig att du har förlorat den delen? Det finns flera bitar av ens egna jag, är säker på att hon finns kvar där inne någonstans <3

#3 - Kajsa-Stina

Jag känner verkligen igen mig i det du skriver om att humöret kan pendla totalt bara från en timme till en annan egentligen vilket är så jobbigt. Man kan liksom aldrig vara på den säkra sidan känns det som då man helt plötsligt kan få en ångestattack och panikkänsla från ingenstans liksom. Känner också igen mig i att jag är väldigt skör och tar lätt åt mig. Vet inte om det har att göra med att man blivit äldre? Jag tycker inte det borde ha någon påverkan men av min mamma att döma (okej hon är ju liiiite äldre än jag haha men ändå) så tycker hon att hon blivit mer känsligare med åldern fast jag vet inte <3 Många kramar till dig vännen <3

#4 - Ellen Gräntz

Jag tänkte faktiskt liknande tankar hela kvällen igår. Jag har förändrats ganska mycket inombords den senaste tiden. På många sätt till det bättre, vilket jag är otroligt glad över, men på vissa sätt känns det som att jag har tappat lite även av de bra delarna. Saknar lite utav min självdistans och på något sätt hela mitt sätt att vara, trots att jag är bättre nu både för mig själv och troligen för andra. Svårt det där, man blir så kluven i sig själv ibland.

#5 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Snygga byxor! :)

#6 - Elin

Åh vad fin du är! :D

Det är så jobbigt när man mår sämre och bli som en helt annan person! :(
Kämpa på!