Positiva och negativa saker #2
Vad har varit positivt och negativt denna veckan?

+ Positivt:
+ Jag har rensat och sorterat mina kläder och skor.
+ Jag fick mycket beröm av min kurator för att jag utvecklat mitt tankesätt.
+ Jag lyckades träna lite styrka på stången för första gången på flera veckor eftersom jag har varit sjuk.
+ Jag har fått hem snygga kläder som jag har beställt.

- Negativt:
- Jag har haft mer ångest denna veckan.
- Jag har sovit sämre.
- Jag har varit på ganska dåligt humör då det känts som att jag inte lyckats med något och bara står och trampar på ett och samma ställe.

Även fast det är mer plus på listan så känns det ändå som om denna veckan faktiskt har varit ganska dålig just för att jag har haft mer ångest och just de punkterna på minussidan påverkar dagarna och ens liv mer än vad man kan tro, så veckan har inte varit så jättebra. Dock är jag väldigt glad för de sakerna som är på plussidan i alla fall så vi får hoppas att nästa vecka blir bättre!

Vad är era + och - denna vecka?

#1 - Henrietta Nylund

Skönt med flera plus! :)

#2 - milina.blogg.se

Lyckan när man hittar ett paket fullt med kläder i brevlådan! ^^

#3 - Sara Navjord

Vad jobbigt med ångest, hoppas den försvinner snart!

#4 - RMCK - en skönhetsblogg

Hoppas verkligen att nästa vecka blir bättre! Mina plus är nog att jag kommit igång med körlektioner och det har varit få prov i skolan, minus är att jag varit sjuk och inte kunnat simma. Ajaj!

Sv; Men tack, snälla du! <3

#5 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Kul med nya kläder! :)

#6 - Emma

Ett minus med denna veckan har varit att jag stressat mycket pga en operation jag ska genomgå nästa vecka. Men plus är att en hel del klarnat upp i mitt privatliv och att sommaren ser ut att bli bättre än väntat. Är bara att kämpa på :)

#7 - Linnea

Det positiva med min vecka var att jag 1.åt gott rökt kött. 2.Att jag hade filmkväll o middag med mina systrar. 3.Att jag satt i solen med en syster o en kaffe. 4.Att jag planerade att hälsa på en syster och springa Göteborgsvarvet. 5.Att jag såg Askungen på bio. 6.Att jag åt hotellfrukost. 7.Att jag tog min första utejoggingtur. 8.Att jag vägde mig och insåg att jag gått ner 5 kg sen februari. 9.Att jag hade fredagsmys med nyttigheter som ölkorv, melon, passionsfrukt, vindruvor, och lax med Finncrisp. 10.Att jag åkte skidor i solen. 11.Att jag orkade springa 9km inomhus. 12.Att jag fick nya skor. 13.Att jag köpte nikotintuggummi, 14.att jag prövade nya the sorter. 15. Att jag tog en positiv promenad med min syster Johanna.

Det negativa var Att jag
1.hade magsjuka på mån till tisdag så jag kunde inte gå på praktiken fram till onsdag.
2.Att jag inte kunde sova alls en natt(bara mellan 7-8 på morgonen) natten mot fredag så jag missade praktiken den dagen också.
3.Att jag hade dåligt samvete fö att jag inte kunnat gå på praktiken
4.Att natten jag inte kunde sova gick jag ut o promenerade och var rädd.

Svar: Många bra och positiva saker! Jobbigt med magsjuka :/
Evah Åberg