Tackar du dig själv? (repost)
Jag antar att du som läser detta är en sådan person som brukar tacka andra människor.
För att de har gjort något bra, för att de varit snälla eller för att de är de. Men hur ofta tackar du dig själv? Om din partner lagar en god middag så brukar du antagligen säga: "Tack för den goda maten älskling!". Men om du hade gjort denna goda middagen, hade du tackat dig själv då? Du får berömma dig själv och beundra dig själv, det är inget fel att göra det. Du behöver inte säga det högt om du inte känner för det, men tacka dig själv inombords och säg till dig själv att denna middagen var väldligt god och att du är duktig.

Vi behöver bli bättre på att boosta oss själva och vi måste bli bättre på att se andra boosta sig själva, utan att tycka att det är löjligt eller egoistiskt. När du har lärt dig att berömma dig själv och tacka dig själv för att just du finns, så kommer du känna dig säkrare i dig själv, eftersom du märker vad bra du faktiskt är!

#1 - Vanessa

Jag älskar din blogg. Så himla peppande. Vill verkligen att du ska veta att din blogg peppar :)

Svar: Åh tack, vad glad jag blir! :)
Evah Åberg

#2 - Sara Navjord

Så himla bra inlägg! Det är så viktigt att tacka sig själv och uppskatta sig själv! Jag försöker att tacka och boosta mig själv så ofta jag kan!

#3 - Sara

Jag var inte alls bra på det där innan. Men nu försöker jag även lyfta upp mig själv och tro på mig själv ! Allt blir så mycket lättare då :)