Vem hjälper du?


En organisation i Ontario i Kanada tar strid mot sexuellt våld och sexuella trakasserier med en stark kampanjfilm med en enkel fråga: Vem hjälper du?
#1 - Kajsa-Stina

Så himla viktigt alltså! Jag är personligen en sån person som inte blundar för problemen utan faktiskt tar mig an dem och försöker hjälpa så gott jag kan. Att bara se på och låta det fortgå är destruktivt för en drabbade. Man hjälper ingen om man låtsas som ingenting. Tycker det är allas skyldighet att göra något för en annan människa. Ingen kan göra allt men alla kan göra något <3 Stor kram <3

#2 - Sara

Riktigt bra ! <3

#3 - Elin

Bra och tänkvärd video!!

#4 - Amanda♥

Så bra när man kan hjälpa till med något!

#5 - Jessica Högberg

En gång i månaden Stockholms hemlösa med mat, hygien ochkläder samt ca en gång i månaden ett paket via giving people på fb...

Svar: Fast nu handlade ju videon om sexuellt våld mot kvinnor och frågan i videon är ju då om man skyddar gärningsmannen eller offret. Men jättebra att du hjälper människor i alla fall, det är bra. :)
Evah Åberg

#6 - Anna

Jättebra video! Man vill ju att någon ska säga ifrån om det händer en själv, så självklart ska man säga till om man ser att någon far illa ut!

#7 - Jennisbeauty

Vilket toppen inlägg och video :)

#8 - N

Jättebra videoo!

#9 - Jessica Högberg

Jo, men frågan var vem hjälper du? =))

Svar: Ja som sagt av de två som var med i videon, offret eller gärningsmannen. Videon hade ett syft.
Evah Åberg

#10 - Boel

Så himla viktigt och bra intiativ :)

sv: tack!

#11 - Pauline

så bra video!

#12 - Ida Lindborg ♡

älskar den videon! så bra och viktig :)

#13 - Jessica Högberg

sorry