Double pole med Rebecka

Jag ber verkligen om ursäkt för otroligt dålig uppdatering. 
Det har varit så mycket senaste tiden. I helgen hade jag min första dansuppvisning. Jag har aldrig dansat inför publik innan. Jag kunde verkligen koreografin utantill, men just på uppvisningen gick inte snurrarna som jag ville för jag bara halkade och fick inget tag. Då kom verkligen prestationsångesten in och jag har fått jobba mycket med mig själv. 

Igår hade jag i alla fall träning med Rebecka och vi körde double pole vilket är väldigt roligt. Jag är underst på bilden, så jag har alltså gul topp på mig. :) Jag vet inte riktigt när jag kommer uppdatera som vanligt. Det har varit möten hit och dit och jag har verkligen fullt upp så jag har inte så mycket energi kvar, men vi hörs snart igen. Hoppas ni mår bra! :)

Tror du att poledance innebär att strippa? Då tror du fel. Läs mitt inlägg om vad det är hääär.




Du bestämmer över dig själv
Man kan ofta se tips som: "sminka dina ögon rätt" eller "klä dig rätt för din kroppsform".
Jag tycker absolut att dessa tips kan vara bra och det är bra att det finns tips så man kan utvecklas både i sitt tänkande gällande kläder, smink, hår och så vidare.

Det som jag dock tycker är viktigt är att tänka på att detta är inget krav. Även om du får höra att du inte "ska" sminka dina ögonbryn på ett visst sätt, men du gillar det så tycker jag fortfarande att du ska sminka dig så. Vi har alla åsikter och olika smaker på olika saker. Det finns inga rätt eller fel egentligen tycker jag, så länge man själv är nöjd med sina kläder, sin sminkning och sitt hår. Självklart är det bra att det finns tips och "riktlinjer" så man har något hum om saker och ting men när det gäller skönhet tycker jag att den enda som kan bestämma vad som är rätt angående din sminkning är du. :)





Video - vad är pole dance?