Bloggar jag följer

 
* Jag följer Moas blogg för att jag gillar hennes personlighet. Hon är sig själv, går sin egen väg och kommer med bra tips. Jag gillar även hennes videos då hon ofta bjuder så på sig själv och man verkligen får skratta. Hon piggar upp mycket. :)

 
* Keela är en av mina favoriter! Jag tycker hon är så fin och så rolig. Hon är verkligen en inspiration för mig. Hon är så stark och så cool tycker jag och jag gillar hennes stil. :)

 
Revoltens blogg läser jag för att hon har så otroligt bra skrivna inlägg! Hon är verkligen duktig på att uttrycka sig i text och jag gillar hennes åsikter. Detta är faktiskt den blogg jag kollar in varje dag för att det verkligen ger mig något att läsa hennes blogg!

 
Bellas blogg läser jag för att jag gillar att läsa om hennes familjeliv och tycker att hon är väldigt inspirerande gällande bloggvärlden och entreprenörskap. Tycker det är så mysigt att se hennes två små barn. :)

 
Jag kollar ofta in Saras blogg då jag tycker att även hon uttrycker sig väldigt bra i text och har bra åsikter. Hon tar upp saker och problem som verkligen behöver pratas mer om i samhället. 

 
Jag brukar även titta in på Lisas blogg då jag finner henne som en väldigt stark tjej. Hon är otroligt fin och skriver om mycket som intresserar mig. Jag tycker hon är jättecool och inspirerar mig. :)

 
Sen läser jag ju såklart min syster Annas blogg då jag gillar att läsa om vad hon gör om dagarna nu när vi inte ses så ofta längre. :) Jag älskar dig kära syster!

Sist men inte minst brukar jag titta in på Saras blogg då jag älskar att baka och intresset för matlagning har också börjat växa fram. Hittat många bra recept här inne så detta är en blogg jag ofta besöker. :)

Jag läser lite fler storbloggares bloggar ibland också, men kan inte länka exakt alla bloggar jag tittar in på titt som tätt. Sen läser jag ju ALLAS bloggar som kommenterar min också. :) Men detta är några favoriter jag har!
#1 - Skogsraah ☾

Åh, vi delar många bloggar! Så roligt att du läser min <3 Din är helgrym med så många stärkande tips!

Svar: Tusen tack! :) <3
Evah Åberg

#2 - Sara

Åh vad roligt att lilla min blogg är med :) Läser alltid din blogg med :) Och kul att få lite inspo på nya bloggar att läsa :) Kramar <3

Svar: Vad kul att du gör det. :) kram <3
Evah Åberg

#3 - Ellie

Vilket coolt hår den första tjejen hade ju! Och Keela är sååå grym - älskar henne!

Svar: Håller med dig. :)
Evah Åberg

#4 - SaraNavjord.se

Åh vi läser ungefär samma bloggar! Vad glad jag blev att du läser min blogg, jag läser din blogg så ofta jag kan också! kram :)<3

Svar: Vad kul! :D Kram <3
Evah Åberg

#5 - isabell

Hej Fina! Jag vann nu tävlingen i samarbete med "sportarmbandet.se" här på din blogg förut. Men dom har inte hört av sig än... Vad har hänt? :/ <3

Svar: Hej! Jag ska kontakta dem med en gång! <3
Evah Åberg

#6 - Hanna Rosell

Epic är ju sååå bra :D även bellas oxå :D

Svar: Håller med :D
Evah Åberg

#7 - Jessica Högberg

Många fina där, tack för tips!

Svar: Ingen fara :)
Evah Åberg

#8 - JOHANNAOFSWEDEN ★

Kul att du delar med dig, lite tips för en annan! :D

Svar: Kul att du tycker det. :)
Evah Åberg

#9 - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Brukar titta in på de där bloggarna också:)

Svar: Vad kul :)
Evah Åberg

#10 - Annelie

riktigt bra bloggar allihop! :)

Svar: Visst är det :)
Evah Åberg

#11 - Elin

Många bra bloggar du följer och läser :) så himla roligt att läsa bloggar!

Svar: Tycker jag med :)
Evah Åberg

#12 - Ellen Gräntz

Roligt att se dina favoriter, läser vissa av dem också :)

Svar: Vad kul :)
Evah Åberg