Kändisar är också människor
 
Du kanske sitter och jämför dig med olika människor i kändisvärlden. De verkar ju ha allt. Drömutseendet, pengarna, berömmelsen, kärlek, vänner, pengar, fint boende, fina bilar, lyckliga hela tiden. Men är det verkligen så? - Nej, det är det inte. Kändisar är bara människor de också och känner samma sak som alla andra människor. Ibland är de ledsna, ibland blir de dumpade och sårade. Ibland är de arga och tycker allt är skit. Ibland leker livet. 

Utseendet då? Ja, de ser faktiskt ut som dig och mig osminkade. De kan ha påsar/mörka ringar under ögonen. De kan ha finnar eller andra utslag. De har små läppar, de har små bröst. De har magar som korvar sig, de har lår som går ihop och de har celluiter. Ibland har de problem med jobbet och ibland har de dåliga hårdagar.

Ingen är mer än människa, berömd eller inte så försök att inte jämföra dig så mycket med det som inte är verkligt. Ingen är perfekt, ingen lever ett felfritt liv. Alla har problem ibland och alla har dagar där de känner sig mindre fina. Det andra är bara en fasad. Jag tycker det är dags att vi visar mer av våra äkta sidor, att allt inte är en rosa fluffvärd utan att det också finns grått, svart, vitt, brunt, rött och alla andra färger i detta fluffet också! 
#1 - Henrietta Nylund

Så himla sant! Folk tror ju kändisarna ska vara värsta superhjältarna! Så dumt när skvallertidningar typ gör största saken av när en kändis går utan smink och har lite finnar!

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#2 - Thaipinnen

så sant så!!

Svar: :)
Evah Åberg

#3 - Julia Wisniewska

Så sant, klokt inlägg!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#4 - Felicia ericsson

helt rätt! håller verkligen med :)

Svar: :)
Evah Åberg

#5 - annelie

bra skrivet!!!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Jessica Högberg

Finns gott om "elaka" kort på kändisar som tagits i smyg=)

Svar: Ja verkligen.
Evah Åberg

#7 - purposes.blogg.se

Så sant och bra att du tar upp, finns många som tyvärr jämför sig med kändisar. Speciellt i unga år :/

Måste bara säga att jag gillar att du är aktiv igen och skriver inlägg oftare haha, nu är det så många att jag inte vet vilka jag ska kommentera. Så försöker hinna ikapp men det blir mer och mer :D Thats awesome!

Svar: Ja precis, jag vet själv hur det är.Hehe tack så mycket :D
Evah Åberg

#8 - Elin

Vilket bra inlägg! Så sant, jag håller verkligen med dig!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#9 - Sofie♥

Så bra inlägg, det är ju verkligen så! :)

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#10 - Mikaela

Ja, man ska vara kritisk mot det man ser och läser i media. De vill gärna få oss att sträva efter en perfektion som inte existerar. :)

Svar: Precis :)
Evah Åberg