4 saker jag har utvecklats på


Att tänka bort det negativa. - Jag har blivit mycket bättre på att slå bort en negativ tanke med en positiv. Varje gång jag får en negativ tanke så ifrågasätter jag den med hur troligt det är. Säg att jag får en tanke om att jag är rädd för att misslyckas på träningen, då försöker jag tänka: "Det kanske går dåligt idag, men det är okej för jag kan inte vara bra jämt."

Att prata med människor. - Som jag skrivit innan så har jag blivit mycket bättre på att kallprata och faktiskt ta för mig när jag är i sociala sammanhang. När det gäller min träning så har jag lyckats mycket bättre med att prata med folk och våga ta plats eftersom mina tankar och åsikter också är viktiga.

Att berömma mig själv och se mina framsteg. - Idag har jag mycket lättare att se de framsteg jag gör, även om vissa kanske är små. Jag är mycket bättre på att ta fram det som är bra hos mig själv och jag börjar inse mitt eget värde mer och mer.

Att ta kontakt med olika tidningar. - Eftersom nyheter 24 har kontaktat mig 4 gånger för att skriva debattartiklar hos dem så har jag vågat kontakta fler tidningar och aftonbladet nappade ju faktiskt. Nyheter 24 har gett mig stort självförtroende när det gäller mitt skrivande och även där vågar jag ta mer plats och faktiskt insett att det är okej att synas, det är okej att visa att man finns för att folk ska upptäcka en.


Jag hoppas att jag kan ha inspirerat er till att göra en liknande lista och om ni vill får ni endera skriva det i kommentarsfältet eller göra ett inlägg på er blogg om detta så jag får läsa era saker. :) Det är viktigt att se sina framsteg, även om vissa är små. Vi måste peppa oss själva för det är då vi kommer att komma som längst.

#1 - Malin

Sv: Vad kul! :)

Härlig lista och bra pepp! :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - Ronja Flygare

roligt med framsteg :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - coffeeandcupcake.blogg.se

Va bra att du blivit bättre på dom sakerna :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - annelie

vad bra bild på dig och kul att du har utvecklas..det blir tummen upp ;)

Svar: Tack :D
Evah Åberg

#5 - Linn Strömberg

Grymma duuu! <3

Svar: Tack :) <3<3
Evah Åberg

#6 - Tisa

Kul att få läsa om dina framsteg :)

Svar: Roligt att du tycker det :)
Evah Åberg

#7 - Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

GRYM du är! På riktigt alltså!
sv: ja det var välbehövligt :)

Svar: Tack så mycket. :D <3
Evah Åberg

#8 - ellie

Grymt! :)

Svar: Tack! :)
Evah Åberg