4 tips - må bättre i din vardag
 
♥ Förlåt och släpp det. - Visst kan det vara svårt att släppa en jobbig händelse där någon har utsatt en för något man mått dåligt av? Det är jättesvårt, jag vet men man mår bättre av att förlåta och släppa det. Det tar mycket energi att älta och att vara elak tillbaka tar extremt mycket energi så försök att förlåta och gå vidare för din egen skull.

♥ Du behöver inte vara bäst på allt. - Det viktigaste är inte att vara bäst i skolan, på jobbet eller på träningen så jämför dig inte med någon annan. Den enda du ska jämföra dig med är den du var igår och att du kan se dina egna framsteg. Du är bra även om du har ett B i betyg medan någon annan har ett A.

♥ Hjälp andra. - Detta är en punkt som jag mår väldigt bra av. Jag älskar att hjälpa och stå upp för andra och när jag gör det så höjs min självkänsla och jag blir mycket gladare. Alla kan vi göra något för att pigga upp en annan människa och det behöver inte alls vara något stort. Men känner du att du har fått någon annan att må bra så kommer du också att må bättre.

♥ Våga ta kontakt. - Det kan vara jättesvårt att ta kontakt med någon man kanske gillar eller vill bli vän med, men om du inte vågar chansa så kommer du inte heller att vinna. Tänk om den personen vill ha kontakt med dig också men inte heller vågar? Det värsta som kan hända är att du får ett nej men då har du ju i alla fall vågat!

#1 - Ida

Vilka bra tips!

Svar: Tack, vad roligt att höra! :)
Evah Åberg

#2 - linah

jättebra tips ju! älskar dem:D

Svar: Tack, vad roligt att du gillade det! :)
Evah Åberg

#3 - Linn Strömberg

Grymma tips och sjukt vad snygg du är!

Svar: Åh tack, vad glad jag blir! :)
Evah Åberg

#4 - Emiza

vilka bra tips :-)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - evelinaeleonora.blogg.se

Jag kände mig jätte wierd när jag skulle kontakta dig första gången. I och med ditt skrivintresse och hur du tänker kring mobbing m.m. kände jag att det typ var ödet att jag måste skriva till dig.
Trodde verkligen du skulle se mig som en knäppgök med tanke på vad det finns för folk på nätet idag ...men... det gick vägen och det är jättekul och få lära känna dig. Du är inspirerande och har ett bra tänk om många saker!

Svar: Klart jag inte skulle se dig som en knäppgök, jag tycker det är jättekul när mina läsare och följare tar kontakt med mig via mejl osv och jag uppskattar verkligen att jag har fått kontakt med dig! :)
Evah Åberg

#6 - Miss 22

Dina inlägg värmer verkligen mitt hjärta och får en verkligen att må bättre! Detta inlägget behövde jag verkligen och kan relatera till alla punkter. Massa kramar på dig.

Love Miss 22

Svar: Åh vad glad jag blir, tack för dina fina ord! Kram
Evah Åberg