Alla behöver bekräftelse
Alla människor behöver bekräftelse av något slag, bara att vi söker den på olika sätt och behöver den olika mycket. Jag själv är en person som behöver ganska mycket bekräftelse faktiskt. Jag kan lätt bli nojig och osäker om jag inte får den bekräftelsen jag behöver från mina nära och kära och ibland kan det så klart vara väldigt krävande för omgivningen. Men att visa den där bekräftelsen behöver faktiskt inte vara så svårt. Det finns många olika sätt man kan visa uppskattning och bekräftelse på, oavsett om det är till en vän, mamma, bror eller partner. All uppskattning från er läsare gör mig så otroligt glad och bara några fina ord gör verkligen hela min dag! 

Tips på vad du kan göra för att visa uppskattning/bekräftelse:

Skriv ett fint sms. - Det tar inte särskilt lång tid att skicka i väg ett fint sms. Det behöver inte vara något långt eller avancerat, det räcker med att skriva: "Du är värdefull för mig." och så har man gjort någons dag bättre!

Skriv en fin kommentar. - Läste du nyss en bra text eller ett bra tips? Berätta då det för personen. Det behöver inte heller vara något avancerat, det räcker med att skriva att du tycker det var bra skrivet och att det var ett bra tips.

Skriv personens bra egenskaper. - Att göra en lista på vad du tycker om med en person kan verkligen pigga upp. Tycker du att det är tråkigt att bara göra en lista rakt upp och ned så kan du göra som exemplet jag har gjort här nedanför. En sådan här bild gjorde jag till min pojkvän och jag tror att det uppskattades väldigt mycket!

#1 - Sannal

Sant! Brukar tänka på det ofta

Svar: Jag med :)
Evah Åberg

#2 - VERONICA - fashionblog

Gud så fint, så fint inlägg och det är verkligen så viktigt!! :) All cred till dig fina du!

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#3 - Vanessa Andersson

Jag gör ofta de punkterna. Alla kan göra något och jag tycker att min insats är viktig! :)

Svar: Exakt :)
Evah Åberg

#4 - Cissi

Jätteviktigt att visa uppskatta och bekräfta personer i ens närhet. Sen i våras jobbar vi med 5 gånger mer kärlek hemma till tjejerna och ger verkligen jätteresultat för hur de ser på sig själva och hur de reagerar på olika situationer. Otroligt häftigt att se. Och läskigt vilken makt man har som förälder...

Svar: Vad bra :)
Evah Åberg

#5 - Sara Ekman

Bra inlägg! :) <3

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - N A T H A L I E

Såå sant, grymt inlägg tjejen! kram

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - Maria-Alexandra

Bra skrivet. Men borde verkligen bli bättre på att visa sin uppskattning till varandra. En dag kan det vara för sent och då vill man inget hellre än att ha sagt de rätta orden till sina nära och kära

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#8 - Jessica Högberg

Men ja, uppskattning och bekräftelse är absolut något alla behöver!! <3

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#9 - Amanda

så bra tips :)
ska spara dem!
är sååå viktigt med bekräftelse!

sv: tack :D

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#10 - Erica

Du har så rätt; att ge någon bekräftelse behöver inte vara så stort eller liksom vara något som måste ta lång tid. Något litet kan verkligen göra hela skillnaden. :)

Svar: Exakt :)
Evah Åberg