Att hitta sin grej
När jag var liten jämförde jag mig väldigt mycket med andra.
Det kändes som att alla hade sin grej. De spelade handboll, de dansade, de målade och allt annat. Där satt jag och inte visste vad jag kunde. Jag tyckte inte att jag kunde någonting och kände att jag inte passade in.

Men så hittade jag mitt sätt att uttrycka mig på i skrift, jag gör något jag älskar och som jag faktiskt är bra på. 2013 hittade jag även min träning som också har blivit min grej. Jag älskar att komma till studion och få prestera på stången. Jag älskar att bli utsedd till "kursens hjälte" av min tränare som jag har blivit några gånger för att jag har lyckats så bra. Jag har också hittat bakningen och matlagningen, något som jag också tycker att jag är grym på och det är så himla skönt att kunna känna att jag är bra på saker, för den känslan behöver vi alla.

Även om du inte har hittat din grej än så kommer du göra det i framtiden! Det gäller bara att vara redo och öppen för att se möjligheterna. Jag hittade mina grejer till slut och du kommer även hitta din eller dina!

 
 
 
#1 - Linn Strömberg

Så otroligt bra och peppande inlägg :D

Svar: Tack :D
Evah Åberg

#2 - MADDISENJ.SE

Härligt inlägg, så viktigt att man hittar sig själv och det man vill göra

Svar: Tack! :)
Evah Åberg

#3 - Maria-Alexandra

Oj, hade ingen aning om att du kan pole dancing. Det ser verkligen otroligt snyggt ut på bilderna!
Kram och ha en fin fredag

Svar: Tack så jättemycket! :) Kram
Evah Åberg

#4 - Cissi

Så härligt att hitta sin grej. och sig själv i mångt och mycket.
Är så sjukt imponerad på alla som håller på med poledancing! Där krävs styrka!

Svar: Ja verkligen. :) Tack, vad roligt att höra!
Evah Åberg

#5 - Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

Shit vad duktig du är på stången! Hade aldrig klarat av det där :O
sv: ja, ibland önskar man att man hade en on-off-knapp!

Svar: Tack snälla! :)
Evah Åberg

#6 - annelie

va kul att du hittat din grej tillslut...lycka till jag hoppas det går bra för dig. kram <3

Svar: Tack :) Kram <3
Evah Åberg

#7 - Susanna

Absolut lätt att jämföra sig med andra. Själv har jag alltid varit medelbra på det mesta. Godkända betyg utan problem men inte klassens stjärna i nåt, och med övrigt också.

Tror dock det är viktigt att komma ihåg att det inte behöver avgöra "vem man är" genom vad man får beröm för, just för att alla inte kan vara bäst. Tror det är ett problem idag, att man ska vara sig själv så mycket att man inte FÅR gå i nån annans fotspår, för DÅ är man misslyckad känns det som.

Svar: Bra tänkt! Dock tror jag att det beror på hur man går i någon annans fotspår. Jag menar, man går ju alltid i någon annans fotspår eftersom det alltid finns någon som gjort sakerna innan en själv, exempelvis så är ju inte jag den första som började med pole dance. Men det är ju skillnad att kopiera någon fullt ut eller följa någon annans fotspår bara för att än att göra sin egen grej av det.
Evah Åberg

#8 - Michaila

Håller helt med dig!

Svar: Tack! :)
Evah Åberg