Läsarintervju #18 - Nina

Hej Nina! Vad får man se i din blogg?
I min blogg finner man mycket variation, det är film/serie tips, dagens citat och mina tankar som ligger i fokus, men även resor jag gjort, om min stora dröm som är att flytta till USA och så har jag en kategori som är till allt annat som jag själv tycker är roligt och intressant. 
 
Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat i ungefär 2 års tid. 
 
Hur kommer det sig att du började blogga?
Jag har alltid älskat att skriva, haft flera dagböcker var jag skrivit ner allt jag bara kunnat skriva om men jag kände att en blogg ger mer då jag har möjligheten att lägga till musik, videos, bilder och gifs vilket gör allt mycket roligare!  Jag kände också att jag ville dela med mig av mina erfarenheter, jag vill kunna motivera och inspirera alla till att följa sina drömmar, att lita på sig själva och inse att det förflutna kan man inte ändra men framtiden går, det är upp till en själv att bestämma hur man vill att framtiden ska se ut. 
 
Vad tycker du att man ska tänka på innan man publicerar ett inlägg?
Innan man publicerar ett inlägg så ska man tänka vad man vill ha ut av det, vad man vill förmedla med det man publicerar, att man står för vad man skriver och sedan ska man även läsa texten ett par gånger för att se om det finns stavfel och se om själva inlägget är läsvänligt. 
 
Vem är du och vad gör du om dagarna?
Jag heter Nina, jag är 21 år och något man bara måste veta om mig är att jag är en djurvän, tycker nästan mer om djur än människor.  Jag älskar att resa och jag älskar att gå på konserter, jag har varit med om mycket i livet och jag försöker dagligen vända de erfarenheterna till något bättre. Jag pluggar just nu på distans genom Komvux, så dagarna går åt det mesta till att plugga tyvärr.  Jag tar dock även tid till att umgås med mina vänner och göra andra saker som jag tycker är roligt, som att rita, läsa böcker och se på serier. 

Känner du dig säker på dig själv?
Ja rätt så, det kommer självklart dagar som både mitt självförtroende och självkänsla är i botten men jag hittar alltid tillbaka till min säkerhet. 
 
Vad är ditt bästa tips för att bli säker på sig själv?
Mitt bästa tips är nog att acceptera sig själv.  Lita på sig själv och sin förmåga, försöka att få bort de negativa tankarna och fylla sina tankar med positivitet och lära sig att ta saker mindre seriöst och ha mer roligt.
 
Favoritmat?
Jag är rätt så kräsen när det kommer till mat men lax och potatis går alltid hem hos mig. 

Tack och bock för alla svar! :) Ni hittar hennes blogg här.


#1 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Hennes blogg är bra! :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#2 - Erica

Väldigt intressant intervju och kul att läsa! Ska definitivt kika in på hennes blogg! :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg