8 tips - ta hand om dig själv
Att må bra i sig själv är inte alltid det lättaste, men det finns massor av saker man kan göra för att lätta upp stämningen lite. Allt handlar ju inte om psykiska tankar, utan det finns faktiskt saker man kan göra fysiskt också för att bli på lite bättre humör och bli lite mer avslappnad.

 ♥ Ta en varm dusch/bad. - Hur skönt är det inte när man kommer ut från duschen eller badet och känner sig fräsch och som en ny människa igen? Detta brukar funka bra för mig många gånger.

 ♥ Smörj in huden efter duschen med en bodylotion. - Jag älskar att vara len och känslan av att smörja in sig och bara ha lite tid för sig själv är oslagbar.

 ♥ Ta på dig lite parfym och kläder du trivs i. - Jag älskar parfym och har blivit nästan beroende av det haha. Att lukta gott och ha kläder man trivs i är verkligen bland det bästa som finns!

 ♥ Bädda rent i sängen. - Att lägga sin nyduschad i rena sängkläder, finns det något bättre?!

 ♥ Lyssna på musik, läs en bok eller sätt på en bra film. - Alla dessa tipsen tycker jag själv är avkoppling och särskilt musik kan rädda min dag!

 ♥ Unna dig något extra gott, kanske en chokladbit eller en ny sorts te. - Jag älskar choklad så när jag ibland vill lyxa till det tar jag lite choklad och njuter framför tv:n.

 ♥ Ta en promenad. - Frisk luft och motion är alltid bra för både den fysiska och psykiska hälsan. Försök att ta promenader regelbundet för att fylla på din energi.
 
 ♥ Lägg dig ned, i ett mörkt rum och bara slappna av. - Försök att få bort alla tankar ur hjärnan och försök att bara vara. Skulle inte detta fungera så försök tänka positiva tankar, exempelvis om vad som är bra i ditt liv eller dagdröm om hur du skulle vilja leva ditt liv.

#1 - MATILDA

Så bra tips! :D

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#2 - linah

sv; tack fina du!!

vart kommer tröjan ifrån?<3

Svar: Den är från H&M :)
Evah Åberg

#3 - Sara Ekman

Bra tips :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#4 - rebeccafornstedt.blogg.se

Superbra tips <3

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#5 - Erica

Bra tips! :) Jag har faktiskt bäddat rent i sängen idag! :D

Svar: Vad skönt :D
Evah Åberg

#6 - Malin

Så härliga må bra tips! :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#7 - JoJo

så bra inlägg, som vanligt!!

sv; kul att din favoritfärg också är rosa! :D

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#8 - Pauline

älskar dina inlägg! blir alltid så peppad när jag kollar in här :)

Svar: Åh tack, vad glad jag blir :)
Evah Åberg

#9 - Lennart

Bra råd. Jag gillar att gå på långa promenader, då kommer kroppen igång. Motion är inte fel heller! Att ha härligt bäddat i sängen är ett måste tycker jag. Med lakan som ser bra ut och känns sköna. Så är jag tokig i choklad, äter inget annat godis. Men det är bara en sorts choklad jag köper i en trevlig butik i Rendsburg i Tyskland. Åker alltid dit en eller två gånger om året. Får se om jag tar en tur dit snart. Är bjuden till mina vänner där i november för vi har inte setts sen i maj.

Svar: Vad trevligt :)
Evah Åberg

#10 - evelinaeleonora.blogg.se

Du glömde spikmattan ;)

Svar: Har inte provat den själv så ville inte tipsa om det i just detta inlägg, men ska nog prova den :)
Evah Åberg