Att våga göra något nytt
Det kan kännas otroligt läskigt att göra något som man inte gjort förut eller inte är van med. Men när man lyckas göra det och trotsa sin rädsla så blir man bara så glad!

Jag vet själv hur det var när jag skulle börja med pole dance fitness 2013. Jag hade länge velat prova på att träna på en stång och det verkade ju så kul, så jag googlade om det fanns i Karlstad och hittade Karlstadpoledancing som jag går på idag. Jag tvekade ett bra tag innan jag anmälde mig till en kurs för jag visste inte om jag skulle våga. Känslan av att gå dit och träffa massor av folk som jag inte kände, samt träna med dem. Jag som aldrig hade tränat innan och med tanke på min ångest så var jag livrädd. 

Jag rådfrågade jättemånga innan jag vågade skicka in min anmälan. Min syster Anna följde med mig som stöd den dagen. Jag oroade mig för allt, tänk om jag inte hittade? Tänk om jag skulle vara jättedålig? Tänk om jag inte skulle trivas? Jag gick in och träningen började och jag kände mig så otroligt stolt och glad över att jag vågade göra detta. Jag trotsade min ångest och gick dit. Jag provade något nytt som jag länge hade velat göra. Jag vann mot min ångest den gången och det har stärkt mig enormt mycket.

Du kan göra allt du vill göra, med ett otroligt kämpande och lite tålamod. Idag är träningen bland det bästa jag har och jag tackar alla mina nära som peppade mig att börja. Jag tackar också Anna som följde med mig och gav mig stöd, men mest av allt tackar jag mig själv som trotsade min ångest och vågade göra något nytt! Våga prova något nytt du också för du kommer klara det galant!

#1 - Abra

Du är så sjukt stark! På alla sätt!

Svar: Tack snälla! <3
Evah Åberg

#2 - Cissi

Är så härligt när man vågar och gör något som är utanför ens egna ramar och gränser. När det är gjort iaf! Du är så stark ;)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#3 - Madeleine

Precis så är det för mig med ridningen, varje gång jag ska dit är det en kamp men varje gång jag åker därifrån är jag så stolt att jag kan gråta.

Att rida är det bästa som finns i mitt liv.

Svar: Vad skönt att du känner så!
Evah Åberg