Avslappning för mig
 

Att gå till frisören. - Jag älskar verkligen att komma till frisören och få mitt hår ompysslat. Det är verkligen avslappnande att få håret tvättat och bara få vara ett tag. Där tänker jag inte lika mycket utan kan faktiskt bara njuta av att få håret fixat.

Att stretcha. - Jag är en person som älskar att stretcha. Mitt mål är ju att bli ännu vigare än vad jag är idag och därför försöker jag stretcha regelbundet och det får mig oftast att slappna av så jag kan somna lite lättare. Att sträcka ut kroppen får mig att slappna av men även känslan av att veta att jag kommer närmare mitt mål får mig att bli mer avslappnad.

Att lyssna på musik. - När jag har svårt att sova brukar jag ibland lyssna på musik. Jag kopplar in hörlurarna i telefonen och bara lägger mig ned och blundar och lyssnar på musiken. Musik har hjälpt mig mycket genom åren.

Att se Stefan och Krister eller The big bang theory. - Jag brukar oftast se på något utav dessa två innan jag lägger mig för att jag hittar ett lugn när jag har detta i bakgrunden. Jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig oftast mycket lugnare när jag ser dessa två programmen.

Att kolla på youtube. - Jag följer ganska många på youtube och jag tycker det är skönt att bara ha på en video i bakgrunden när jag gör annat så jag hör rösterna. Jag kan blogga som tusan samtidigt som jag har youtube igång för att jag mår på något vis bättre av att ha det igång.

Dagdrömma. - När jag var yngre så dagdrömde jag väldigt mycket om hur jag ville att mitt liv skulle se ut om några år. Dock har jag inte gjort detta så mycket på senaste tiden, men detta är något som får mig att slappna av också. Att bara lägga sig i sängen, blunda och tänka på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Förr fick det mig att kämpa mer för det jag vill uppnå.

 
#1 - evelinaeleonora.blogg.se

Spikmatta, lugn musik och en bok i handen. En bra bok. Då slappnar min hjärna av i alla fall. :)

Svar: Vad skönt :)
Evah Åberg

#2 - Malin

Lyssna på musik, kolla på en serie eller film och fixar en hemma spa-dag. :)

Svar: Härligt :)
Evah Åberg

#3 - Nathalie

För mig är avslappning att göra något fysiskt. Jag är alltid hyperaktiv och mår sämre av att sitta still. När jag gör någonting med kroppen kan jag känna mig lite lugn, iaf för stunden :P kraam

Svar: Vad härligt :) Kram
Evah Åberg

#4 - Madeleine - blogg om psykisk ohälsa och hälsa

Först, jäklar vilken fin bild på dig!

Och nu till din fråga. Min avslappning är att bara ligga i soffan, antingen att bara slö-skrolla med mobilen eller titta på tv. Mardrömmen att räkna ihop antal tv-timmar jag sett, det blir mest säkerligen flera år. Men har man levt/lever med ångest så gör man det som får en att slappna av lite i alla fall.

Svar: Tack snälla! :) Vad härligt :)
Evah Åberg

#5 - FrökenTV, bloggen om tv och film

lyssna på musik, gå på bio, mindfullness, titta på en bra serie, träffa familjen.

Svar: Härligt :)
Evah Åberg

#6 - Tisa

Du passar så grymt bra i denna klänning! Som en smäck liksom :)

Avslappning för mig är;

* Stretchning (precis som dig)
* Umgås med en god vän!
* Gymma
* Kolla på film och äta godis :P
* Sitta invirad i en filt och dricka te
o.s.v.

Svar: Tack snälla :) Vilka bra punkter!
Evah Åberg

#7 - Maria-Alexandra

Håller helt med att strechting och bra musik är bland de bästa avslappningskomponenterna. Istället är frissören bland det mest stressiga jag vet :D Sitter där spend som en pinne för att de om de, once again, har misslyckats med mitt hår ;)

Svar: Hehe okej :)
Evah Åberg