Du är inte dina brister
De flesta människor har komplex eller har haft komplex för något i sitt liv.
Det kan handla om armar, ben, fötter, håret, brösten och så vidare. Jag har också komplex och när jag var yngre hade jag väldigt mycket komplex. Jag hade en period som jag knappt kunde se mig själv i spegeln för att jag inte gillade min spegelbild. 

Det som dock är viktigt att inse är att man inte är sina brister. Du kanske inte gillar dina ben, men du är ju en värdefull person oavsett om du tycker att dina ben är fula och du har ju så mycket andra bra egenskaper och kroppsdelar. Du kanske inte gillar dina ben, men det är EN enda "dålig" sak med dig. (Missförstå mig inte, jag säger inte att dina ben är dåliga, men enligt dig är de ju kanske det.) Resten då, det som du är nöjd med och det som är bra? Försök att fokusera på de sakerna istället, för du är inte dina brister!

Ett komlex är bara ett komplex som egentligen inte betyder något, men DU betyder något. Du är en fantastisk person som har otroligt mycket bra och är så bra så ta vara på det istället för att leta fel på dig själv!

 
#1 - evelinaeleonora.blogg.se

Tackar :D detsamma

Svar: <3<3
Evah Åberg

#2 - S A N N A♥

Åh vad bra inlägg!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#3 - Tisa

Du har så rätt i det du skriver! Det är så lätt att glömma att man är så mycket mer än sina "fel". Och det som man tycker är fel på sig själv kan någon annan gilla på just den personen.

Svar: Exakt!
Evah Åberg

#4 - Jessica Högberg

Jag börjar bli rynkig... haha...

Svar: Det är charmigt tycker jag :D
Evah Åberg