Du är lika bra som dem
Att inte jämföra sig med andra är verkligen skitsvårt... Man ser ju vad alla andra kan, vad alla andra har och hur snygga och fräscha de är, men man glömmer vad man själv kan, har och hur snygg man själv är. Jag vet själv hur detta är, för jag är där ganska ofta själv och det är verkligen jobbigt.

Det man måste inse är att bara för att andra är duktiga på något så är inte vi dåliga bara för det. Bara för att någon annan är snygg så är inte vi fula för det. Det är ju faktiskt ingen tävlan om vem som är bäst eller snyggast, så den enda du ska jämföra dig med är dig själv! Du duger ju exakt som du är, så vad spelar det för roll om det finns 1000 andra personer som är bra på fotboll? Du är bra du också och du är bra på ditt eget sätt. Peppa dig själv med vad DU KAN och vad DU HAR istället för vad andra kan och vad de har.

Det som kommer göra dig lyckligare är att inse hur bra du själv är och vad du kan. Du kommer inte bli lycklig av att hela tiden jämföra dig med alla, så försök att jobba med detta och ha tålamod!



#1 - Elin

Så bra skrivet!!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#2 - Maria-Alexandra

Kloka ord som låter så enkla, ändå är det så svårt att sluta jämföra sig med andra :(

Svar: Ja verkligen :/
Evah Åberg

#3 - Erica

Så bra skrivet! Ska verkligen försöka ta till mig av detta! Tack! <3

Svar: Tack! Ja, det ska jag med göra även om det är svårt <3
Evah Åberg

#4 - fanny

*applådeeer*

Svar: <3
Evah Åberg

#5 - linah

!!<3

Svar: <3
Evah Åberg