Läsarintervju #11 - Jessica


Hej Jessica! Vad kul att du ville vara med i en intervju! Vad får man se i din blogg?
Mest vardag, tanken är ju att jag ska skriva om lchf men det blir mer och mer sällan även om jag lägger upp ett recept då och då, ska verkligen försöka skärpa mej på den fronten! Lite bilder från fotokursen och en och annan virkning...

Hur kommer det sig att du började blogga?
Gick ner 25kg på lchf och var (är) lyrisk, ville dela med mej om min lycka över det enkla som verkligen fungerade. Ni vet när man vill skrika ut till alla så dom inte missar =))

Vem är du och vad gör du om dagarna?
Jag är sambo med Mikael, vi bor i en etta på 36 kvadrat på Södermalm i Stockholm. 45 år, servitris och student. Pluggar just nu på comvux (eller lallar runt som jag säger) men tanken är att komma in på Dietistlinjen på högskolan. Är inte säker på att jag vill jobba som dietist men jag vill ha kunskapen.

Vad är ditt största intresse?
Så himla svårt! Jag älskar mitt jobb. Pluggar foto och det är underbart kul. Resor - korta, låga, sol, stad, Sverige, utomlands... Poker, spelar bara på kul men...

Vad gör du för att peppa dig själv när självkänslan sviker?
Jag tror att jag är allmänt bra på att peppa mej för självförtroendet var många år sen det var något fel på men när det "skiter sej" ringer jag Mia (bästa!!) Självklart tvivlar även jag ibland, men jag gillar mej!

Har du någon favoritmat?
En riktigt bra köttbit (alltid svenskt kött, gärna eko/krav) med hemslagen bea samt tomat och fetaostsallad. Röror med majonäsbas, favoriten är kyckling curry men det kan varieras i oändlighet!

Vad tror du är orsaken att så många unga mår dåligt idag?
För stora krav och för lite stöd. Alla har för mycket omkring sej och ingen tid att verkligen spendera med andra. Bekräftelsen finns inte längre att få "på riktigt"

Bästa filmen enligt dig?
Ingen aning

Tack fina du för alla bra svar! Ni hittar hennes blogg här.


#1 - Yohanna af Skovde

Vad roligt med intervjuer! :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#2 - N A T H A L I E

Kul med en intervju! :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#3 - Sara Ekman

Kul :)

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#4 - Angelica Bengtsson

kul med intervjuer :D

Svar: Ja :)
Evah Åberg

#5 - Emma Cecilia

Jag skulle gärna vara med!

Svar: Vad kul :)
Evah Åberg

#6 - Isabella

kul läsning :)

Svar: Roligt att du tycker det :)
Evah Åberg